TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Barış Murat Yağcı’nın hayatı, yaşı, burcu, boyu ve ne iş yaptığı araştırılmaya devam ediyor. Survivor Barış kim? Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış hangi burç? Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış’ın mesleği ne? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, Survivor 2020’nin genel performans tablosunda ikinci sırada olan Barış Murat Yağcı hakkındaki detayları öğrenmeye çalışıyor. Genel tabloda başarısı göze çarpan ve birebir oyunlarda 61 galibiyete karşı 34 mağlubiyet yaşayan Barış Murat Yağcı’nın merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİM?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı model ve oyuncudur. 1991 tarihinde İzmir Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi’nde doğan Barış Murat Yağcı İzmir’de büyüdü ve 8 yıl profesyonel olarak basketbol oynadı. Daha sonra İtalya’nın Milano şehrinde gastronomi eğitimi alırken modellik yapmaya başladı ve birçok ülkede modellik kariyerine devam etti. Dizilerde de rol alan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’in muhtemel finalistleri arasında bulunuyor.

Survivor Aycan kim, yaşı kaç, aslen nereli? Survivor Aycan Yanaç’ın burcu ve mesleği nedir?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Barış Murat Yağcı 29 yaşındadır. Annesi Almanya, babası Yunanistan göçmeni olan Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve Türkiye’de aranan yüzler arasına girmişti.

SURVİVOR BARIŞ HANGİ BURÇ?

Survivor Barış Kova burcudur. 21 Ocak doğumlu olan Barış Murat Yağcı, spora üvey babasının teşviki ile başladı ve hentbol, voleybol, tenis, basketbol ve yüzme sporları ile yakından ilgilendi.

Survivor Berkan’ın boyu kaç cm, ne iş yapıyor, burcu ne, elendi mi? Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmacısı Barış’ın boyu 192 cm’dir. Birce Akalay’ın kuzeni olan Barış Murat Yağcı, Survivor Gönüllüler Takımı’nın en hızlı yarışmacıları arasında yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN MESLEĞİ NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın mesleği oyunculuk ve modelliktir. Her iki kariyerini de birlikte sürdüren Barış Murat Yağcı Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde rol aldı.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?