Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı, Survivor’da birebir girdiği mücadelelerde şu ana kadar 72 galibiyet, 44 mağlubiyet skoru ile puan sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Survivor’da bu yıl en başarılı isimler arasında sayılabilecek olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu, oynadığı diziler ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Barış kimdir? Survivor Barış nereli? Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Barış’ın dizileri ne? Soruları yanıt buldu. Yarışmaya kırmızı takımda başlayan ancak yarışmacılarla yaşadığı sorunların ardından mavi takımda devam eden Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Dominik’te çekimleri devam eden Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir Çeşme’de dünyaya geldi. İzmir’de büyüyen ve İzmirspor ile Efes Pilsen Spor Kulübü’nde 8 yıl basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, yaşadığı sakatlığın ardından kariyerini modellik ve oyunculuk üzerine geliştirdi. Survivor 2020 kadrosuna katılan Barış Murat Yağcı, yarışmanın istatistikleri en iyi isimleri arasında bulunuyor.

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı aslen İzmirlidir. İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde doğan Barış Murat Yağcı’nın annesi ve babası boşandı. Barış Murat Yağcı’nın annesi Almanya Frankfurt doğumlu, babası ise Yunanistan göçmenidir. Barış’ın Yağmur adında bir kız kardeşi var.

Survivor neden okyanus kenarında / kıyısında, sahilde değil?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Barış 29 yaşındadır. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam eden Barış Murat Yağcı Milano’da gastronomi eğitimi de alırken modellik kariyerine başlamıştır.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’a 103 kilo katılıp 91 kiloya düşen Barış Murat Yağcı Kova burcudur.

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk işi yapıyor. Survivor Barış’ın mesleği mankenlik ve oyunculuktur. Ünlü oyuncu Birce Akalay, Barış’ın kuzenidir.

Survivor Aycan kim, sevgilisi kimdir, neden üzgün, aldatıldı mı, kaç yaşındadır, boy kilo bilgisi, hangi burç?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN DİZİLERİ NE?

Survivor’ın iddialı şampiyon adaylarından olan Barış Murat Yağcı’nın dizileri arasında Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizileri var.

Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne, Berkan Karabulut’un boyu kaç, burcu ne?