Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda takım arkadaşları ile sorun yaşayan ve kendi isteği ile Gönüllüler Takımı’na geçen Barış Murat Yağcı’nın hayatı merak ediliyor. Survivor Barış aslen nereli? Survivor Barış hangi dizide oynadı? Barış Murat Yağcı ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler hangileri ve burcu ne? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, performansı ve uzun boyu ile dikkat çeken yarışmacıyı araştırmayı sürdürüyor. Gönüllüler Takımı’nda zaman zaman Yasin Obuz ile tartışan, Yunus Emre Özden ile ise iyi anlaşan Barış Murat Yağcı’nın hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı İzmirli. 1991 yılında İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde doğan Barış Murat Yağcı Bahçeşehir Üniversitesi’nde ve ardından Anadolu Üniversitesi’nde eğitim gördü. İzmirspor’da basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, Efes Pilsen Spor Kulübünde de basketbol oynadı.

SURVİVOR BARIŞ HANGİ DİZİDE OYNADI?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide oynadı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini, Şevkat Yerimdar dizisinde ise Bora karakterini canlandırdı. Barış Murat Yağcı’nın ünlü oyuncu Birce Akalay ile de kuzen olduğu biliniyor.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk yapıyor. Birçok dizide rol alan, çeşitli ülkelerde yıllarca modellik yapan Barış Murat Yağcı, kariyerini mankenlik ve oyunculuk üzerine geliştirmeyi sürdürüyor.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN BURCU NE?

21 Ocak doğumlu olan Barış Murat Yağcı’nın burcu Kovadır. Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı 1.92 cm boyunda ve 91 kilodur. Survivor’a katıldığında 103 kilo olan Barış’ın 12 kilo verdiği biliniyor.