Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Barış Özbek’in hayatı araştırılmaya devam ediyor. Survivor Barış Özbek eşi / karısı kim, oğlu kimdir, babası nereli? sorularının yanıtları araştırılıyor. 14 Eylül 1986 yılında Almanya’da doğan ve futbol kariyerine BG Schwerin takımının altyapısında başlayan Barış Özbek, Almanya’da farklı takımlarda kariyerini sürdürmesinin ardından 2007 yılında Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray’da uzun yıllar futbol oynayan ve aynı zamanda Almanya 21 yaş altı milli takım ve Almanya ümit milli takımlarında da forma giyen Barış Özbek, futbol kariyerine Trabzonspor, Almanya Union Berlin, Kayserispor, Almanya Duisburg ve Karagümrük takımlarında devam etti. Barış Özbek, 2020 yılında futbol kariyerini sonlandırdı. Toplam 353 maça çıkan oyuncu, 20 gol 28 asiste imza attı. 1.80 cm boyunda olan Barış Özbek’in ailesine dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

Survivor Barış Özbek eşi / karısı kim?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Barış Özbek’in eşi / karısı Minecan Beyazadam Özbek’tir. Çift 2012 yılında görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin 1 oğlu bulunuyor. Minecan Özbek’in sosyal medya hesabı adı ise minecanozbek’tir.

Survivor 2021 yarışmacıları Ünlüler ve Gönüllüler Takımı kadrosu kimler var?

Survivor Barış Özbek

Survivor Barış Özbek oğlu kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek’in oğlu Barışcan Özbek’tir. Barışcan Özbek Bilfen Bahçeşehir’de eğitim görüyor.

Survivor Barış Özbek babası nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek’in babası Şinasi Özbek aslen Ankaralıdır. Şinasi Özbek, Ankara’nın Şereflikoçhisar Üzengilik Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Barış Özbek’in ayrıca Sencer ve Ufuk adında 2 kardeşi bulunmaktadır.

Survivor Barış Özbek