Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı futbolcu Barış Özbek’in yaşamına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Survivor Barış Özbek kaç yaşında, boyu kaç, burcu ne, eşi kimdir? Survivor Barış Özbek hangi takımda oynuyor, nerelidir? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. 14 Eylül 1986 tarihinde Almanya Castrop-Rauxel’de doğan Barış Özbek, futbol kariyerine BG Schwerin takımının altyapısında başladı. 2003 yılında Tus Hordel takımında forma giyen Özbek, 2005 yılında Rot-Weiss Essen takımına transfer oldu. A takım düzeyinde 2 yıl oynadı ve dikkatleri üzerine çekti. 2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer oldu. Orta sahada ve sağ kanatta oynayan Özbek, takımın uzun bir süre değişmez futbolcuları arasında yer aldı.

Aynı zamanda Almanya 21 yaş altı milli takımında da oynayan Özbek, 2011-2012 sezonunda Trabzonspor’a transfer oldu ancak yaşadığı bir sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kaldı. Sakatlığının ardından ise Trabzonspor’da forma şansı bulamadı. Almanya’da Union Berlin takımına imza atan, 2015 yılında yeniden Türkiye’ye gelen ve Kayserispor’da oynayan Barış Özbek, 1 yıl aranın ardından yeniden Almanya’da döndü ve Duisburg forması giydi. Son olarak 2019 yılında Karagümrük takımına imza atan oyuncu, 2020 yılında ayrıldı ve futbola son noktayı koydu. Barış Özbek, kariyeri boyunca 353 maça çıktı. 20 gol ve 28 asist istatistiği ile oynadı. Galatasaray’da ise 135 maçta forma giydi ve 12 gol attı. Barış Özbek’in yaş ve boy bilgisi, hangi burç ve nereli olduğu, memleketi, eşi ve oynadığı takım soruları haberimizde yer alıyor.

Survivor Barış Özbek kaç yaşında?

1986 doğumlu olan Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Barış Özbek 35 yaşındadır. Yeşil sahalarda gösterdiği başarıyı Dominik Cumhuriyeti’ne taşımak isteyen Barış Özbek, iddialı çıkışları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Galatasaray’a transfer olduğunda 22 yaşında olan Barış Özbek, futbol kariyerine 6 yaşında başladı.

Survivor Uğurtan Dora kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor Barış Özbek

Survivor Barış Özbek nerelidir?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek aslen Ankaralıdır. Almanya’da doğup büyüyen Barış Özbek, Ankara Şereflikoçhisar Üzengilik Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Babası Şinasi Özbek, annesi ise Kibar Özbek’tir. Sencer ve Ufuk adında 2 kardeşi var. Babası Almanya’da yıllarca madencilik yaptı, annesi ise ev hanımıdır.

Survivor Barış Özbek boyu kaç?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Barış Özbek’in boyu 1.80 cm’dir. Çocukluğunda Tugay Kerimoğlu hayranı olduğunu dile getiren Barış Özbek, hayali olan Galatasaray formasını giydiği için büyük mutluluk yaşadığını kaydediyor.

Survivor Barış Özbek

Survivor Barış Özbek burcu ne?

14 Eylül doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek’in burcu Başaktır. Survivor performans tablosunda yüzde 44’lük bir başarı oranı ile mücadeleye devam eden Barış Özbek, şimdiye kadar takımı ile birlikte 88 mücadeleye girdi ve bunların 42’sini kazanıp 46’sını kaybetti. Birebir olarak ise 22 oyun kazandı ve 26 oyun kaybetti.

Survivor Barış Özbek eşi kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek’in eşi Minecan Özbek’tir. Çift 2012 yılında görkemli bir düğünle evlendi. Bu evlilikten Barışcan Özbek adında bir çocukları dünyaya geldi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği

Survivor Barış Özbek

Survivor Barış Özbek hangi takımda oynuyor?

Survivor 2021 yarışmacısı Barış Özbek 2018-2020 tarihleri arasında Fatih Karagümrük takımında oynadı. 2020 yılında ise futbola son noktayı koydu.

Survivor Barış Özbek