Survivor 2020’nin istatistikleri en yüksek isimlerinden biri olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı, kim, kaç yaşında ve nereli olduğu, memleketi, evli mi bekar mı olduğu, ne iş yapıyor sorusu ve oynadığı diziler araştırılıyor. Survivor Barış kim, aslen nereli, yaş kaç? Survivor Barış’ın boyu kaç cm, evli mi, mesleği ne, dizileri nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel puan sıralamasında yüzde 58 başarı oranı ile ikinci sırada yer alan Barış Murat Yağcı, birebir mücadelelerde şu ana kadar 75 oyun kazandı, 48 oyun ise kaybetti. Grafiği yüksek olan Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİM?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı turistik Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya geldi. İzmir’de büyüyen ve İzmirspor ile birlikte şimdiki adı Anadolu Efes olan Efes Pilsen Spor Kulübü’nde 8 yıl basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, sakatlık yaşamasının ardından modellik ve oyunculuk kariyerine yönlendi ve birçok dizide rol aldı. Survivor 2020’ye katılan Barış, şampiyonluğu en güçlü adayları arasında yer alıyor.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, Türk mü? Survivor Aycan Yanaç nereli, burcu ne, ne iş yapıyor?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı aslen İzmir Çeşmelidir. Barış’ın annesi Almanya Frankfurt doğumlu, babası ise Yunanistan göçmenidir. Barış’ın Yağmur adında bir kız kardeşi var ve tüm galibiyetlerini kız kardeşine hediye ediyor. Barış’ın anne ve babasının ayrı olduğu biliniyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN YAŞ KAÇ?

1991 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın yaşı 29’dur. Anadolu Üniversitesi’nde Spor Yönetimi Bölümü’nde eğitim gören Barış Murat Yağcı, Milano’da gastronomi eğitimi de aldı.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Memleketi, boyu, kilosu, burcu, yaşı

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. 103 kilodan 91 kiloya düşen Barış Murat Yağcı’nın burcu ise Kovadır.

SURVİVOR BARIŞ EVLİ Mİ, BEKAR MI?

TV8’de yayınlanan Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı evli değildir, bekardır. Daha önce evlenmeyen, magazin basınında adı İrem Derici ve Brenda Patea ile anılan Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey’de de birinci olmuştur.

Survivor Nisa nereli, kimdir, yaş kaç? Survivor Nisa’nın boyu kaç, annesi nereli, babası kim, mesleği ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN MESLEĞİ, DİZİLERİ NE?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın mesleği modellik ve oyunculuktur. Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk, Kocamın Ailesi ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynadı.