Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda başlayan ve sonrasında Gönüllüler Takımı’na geçen yarışmanın yalnız takılan ismi Barış Murat Yağcı’nın hayatı, kim ve aslen nereli, hangi burç olduğu ile boyu, yaşı ve mesleği yarışma severlerin araştırmasına konu oluyor. Survivor Barış Murat Yağcı kim? Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış’ın boyu kaç? Survivor Barış nereli? Survivor Barış ne iş yapıyor? Survivor Barış’ın burcu ne? Sorularına cevap aranıyor. Survivor’ın 2020 puan sıralamasında yüzde 59.31 başarı oranı ile ikinci sırada olan, takımı ile 204 oyuna katılıp bu oyunlardan 121’ini kazanan, 83’ünü kaybeden, birebir mücadelelerde ise 67 oyun kazanıp 39 oyun kaybeden Barış Murat Yağcı’nın yaşamı hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİM?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’in Çeşme ilçesinin turistik mahallesi Alaçatı’da dünyaya geldi. Annesi Frankfurt doğumlu, babası Yunanistan göçmeni olan Barış Murat Yağcı’nın Yağmur adında bir kız kardeşi var ve oyun kazandıktan sonra kuma Y harfi çizerek tüm galibiyetlerini kız kardeşine hediye ediyor. Barış Murat Yağcı’nın annesi ile babasının boşandığı biliniyor. Öz babası Alaçatı’da yaşıyor.

Survivor Aycan kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan nereli, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç kaç kilo?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacıları arasında bulunan Barış Murat Yağcı İzmir Çeşmeli. Alaçatı’yı çok sevdiğini her fırsatta söyleyen Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasında birinci oldu ve Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor.

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı 29 yaşında. İzmirspor’da ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nde basketbol oynadı ve sakatlığının ardından modellik ve oyunculuk kariyerine ağırlık verdi.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evlendi mi, eski eşi kim, boyu kaç?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Mücadelelerde uzun boyu ile dikkat çeken Survivor Barış’ın boyu 192 cm’dir. Survivor’a 103 kilo katılıp 91 kiloya düşen Barış Murat Yağcı, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde modellik yaptı.

SURVİVOR BARIŞ’IN BURCU NE?

21 Ocak doğumlu olan Survivor Barış’ın burcu Kovadır. Bir dönem ünlü şarkıcı İrem Derici ile adı aşk dedikodularına karışmış, İrem Derici’nin çok argo konuştuğunu, böyle bir birlikteliğin mümkün olmadığını dile getirmişti.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışmaya devam eden Barış Murat Yağcı oyunculuk ve modellik işi yapıyor. Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynayan Barış Murat Yağcı, ünlü oyuncu Birce Akalay’ın da kuzenidir.