Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına Ünlüler Takımı’nda başlayan ve kendi isteği ile Gönüllüler Takımı’na geçen Barış Murat Yağcı, yarışmanın en az konuşan, en az tartışan ve en sessiz isimlerinin başında geliyor. Barış Murat Yağcı’nın kim ve aslen nereli olduğu ile boyunun kaç cm olduğunu, kaç yaşında, hangi burç ve mesleği ile özgeçmiş bilgilerine dair detayları araştıran seyirciler, Survivor Barış kimdir? Survivor Barış nereli? Survivor Barın’ın boyu kaç? Survivor Barış’ın yaşı kaç? Survivor Barış’ın burcu ne? Survivor Barış ne iş yapıyor? Sorularına cevap arıyor. Survivor genel puan sıralamasında yüzde 59.56 başarı oranı ile ikinci sırada yer alan, takımı ile birlikte 183 oyun oynayıp 109’unu kazanan ve 74’ünü kaybeden Barış Murat Yağcı, birebir mücadelelerde ise 61 oyun kazandı ve 34 oyun kaybetti. Bu başarı grafiği ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor Gönüllüler takımında başarılı bir yarış sürdüren Barış Murat Yağcı, İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde 21 Ocak 1991 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Almanya Frankfurt doğumlu olan Barış’ın babası ise Yunanistan göçmenidir. İzmirspor’da ve şimdiki adı Anadolu Efes olan Efes Pilsen Spor Kulübü’nde 8 yıl basketbol oynayan daha sonra sakatlanan ve modellik kariyerine ağırlık veren Barış Murat Yağcı, oyunculuk eğitimleri de alarak birçok dizide oynadı.

Survivor Aycan kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan nereli, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç kaç kilo?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan sessiz yarışmacı Survivor Barış Çeşme İzmirli. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam eden Barış Murat Yağcı, Milano’da gastronomi eğitimi de aldı.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’a 103 kilo katılıp 91 kiloya düşen Barış Murat Yağcı, İtalya, Brezilya ve İsveç’te modellik yaptı.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç, kaç kilo, evli mi, eşi kim? Ersin Korkut’un köpeği mess ne oldu?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN YAŞ KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın yaşı 29’dur. Bir dönem adı magazin basınında İrem Derici ile anılan Barış Murat Yağcı, bir televizyon programında konuşmuş ve İrem Derici’nin argo konuştuğunu söyleyerek, aralarında bir ilişkinin yürümesinin mümkün olmadığını dile getirmişti.

SURVİVOR BARIŞ’IN BURCU NE?

21 Ocak doğumlu olan Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın burcu Kovadır. Alman model Brenda Patea ile de bir dönem sevgili olan Barış Murat Yağcı, ünlü oyuncu Birce Akalay’ın da kuzenidir.

Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, yaş, tiki mi var? Survivor Ardahan evli mi, burcu ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk işi yapıyor. Kocamın Ailesi dizisi ile kameralar karşısına geçen, daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini oynayan Barış Murat Yağcı, Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterine can verdi.