Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı, performansı ve puan sıralamasındaki yeri ile alkış topluyor. Survivor’ın performans tablosunda ikinci sırada olan Barış Murat Yağcı, birebir mücadelelerde 67 galibiyet, 39 mağlubiyet grafiği ile yarışı sürdürüyor. Survivor’ın favori şampiyon adaylarından olan Barış Murat Yağcı’nın kaç yaşında olduğu, boyu, hangi dizilerde oynadığı, mesleği, basketbolcu olup olmadığı ve kardeşinin kim olduğu araştırılıyor. Survivor Barış’ın yaşı kaç? Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış’ın oynadığı diziler ne? Survivor Barış basketbolcu mu? Survivor Barış’ın kardeşi kimdir? Sorularının yanıtı bulundu. İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya gelen ve sosyal medyayı da etkin kullanan Barış Murat Yağcı’nın özgeçmiş bilgileri ve merak edilenleri ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ’IN YAŞI KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın yaşı 29’dur. 1991 İzmir doğumlu olan Barış Murat Yağcı’nın Anadolu Üniversitesi’nde Spor Yönetimi eğitimine devam ettiği biliniyor. Model ve dizi oyuncusu olan Barış Murat Yağcı Kova burcudur.

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, mesleği, evli mi?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’da 91 kiloya düştüğü bilinen Barış Murat Yağcı, sessiz yapısı ve sakin tavırları ile alkış alıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN OYNADIĞI DİZİLER NE?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizileridir. Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterine hayat veren Barış Murat Yağcı, Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ BASKETBOLCU MU?

Survivor’da yarışmaya devam eden Barış Murat Yağcı bir dönem profesyonel olarak basketbol oynadı. İzmirspor ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nde (şimdiki adı Anadolu Efes) toplam 8 yıl basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, sakatlığının ardından modellik ve oyunculuk kariyerine ağırlık verdi.

SURVİVOR BARIŞ’IN KARDEŞİ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın kardeşi Yağmur’dur. Sosyal medya canlı yayınına katılıp soruları yanıtlayan Barış Murat Yağcı, oyun kazandıktan sonra kuma Y harfi çizdiğini, kardeşinin adının Yağmur olduğunu, tüm galibiyetlerini kardeşine hediye ettiğini söylemişti.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, boyu, kaç yaşında? Survivor Mert evli mi, sevgilisi kim, hangi dizilerde oynadı?

Barış Murat Yağcı