TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022'nin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Batuhan Karacakaya’nın hayatı merak ediliyor. Survivor 2022 Batuhan Karacakaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2022 Batuhan Karacakaya hangi dizilerde oynadı, boyu kaç? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Aşk-ı Memnu dizisinde 2 sezon boyunda Ziyagil Ailesi’nin küçük oğlu Bülent Ziyagil rolünde olan ve bu dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Batuhan Karacakaya, bu rolü ile şöhret kapılarını aralamıştı.

Daha sonra birçok dizide ve filmde rol alan genç oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Dündar karakteri ile de tanınıyor. Fiziği ve yakışıklılığı ile son dönemlerde çok konuşulan bir isim haline gelen Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosunda yarışmıştı. Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliği ile de öne çıkan genç oyuncu, fiziksel değişimini yüzmeye borçlu olduğunu kaydediyor. Kendini kişilik olarak da vücut olarak da geliştirdiğini söyleyen Batuhan Karacakaya, dizilerde rol aldığı yıllardan itibaren yüzdüğünü, bunun yanı sıra ise vücut geliştirme sporu ile yakından ilgilendiğini, olumlu dönüşler alınca da bu spordan vazgeçmediğini ve devam ettiğini söylüyor. Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve boy bilgisi ile oynadığı diziler hakkında merak edilenler Betvakti haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR 2022 BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Çocuk yaşlarda oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, setlere ilk adımını attığını 11 yaşındaydı. 13 yıldır ekranlarda yer alan ve bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde de oynayan Batuhan Karacakaya, daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Mert karakterine hayat verdi. Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde oynayan ve sonrasında ekranlardan bir süre uzak kalan Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Dündar Bey karakteri ile yeniden kamera karşısına geçti.

Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Batuhan Karacakaya, babasının mimar olduğunu, kendisinin de inşaat işlerine aşina olduğunu dile getirmişti. Ailesinin eğitim konusunda çok hassas olduğunu kaydeden Batuhan, oyunculuğa başladığı zaman babasının kendisini uyardığını, takdirleri teşekküre dönerse kendisini setten alacağını söylediğini kaydetmişti.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA NERELİ?

Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Batuhan Karacakaya’nın evi İstanbul’da bulunuyor. Annesi ev hanımı, babası mimar olan Batuhan Karacakaya’nın bir kız kardeşi var.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya 24 yaşındadır. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan genç oyuncu, gezdiği ve tatil yaptığı yerleri takipçileri ile paylaşıyor.

SURVİVOR BATUHAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • Diriliş: Ertuğrul (4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)
  • Umutsuz Ev Kadınları (3 Sezon, Mert, 2011-2013)
  • Sen De Gitme (Selim, 2011)
  • Aşk-ı Memnu (2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)
  • Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul, 2007)
  • Beşinci Boyut (Arif/Emre, 2005)
  • Büyük Buluşma (Tunç, 2004)

Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya, dizilerinin yanı sıra Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, 2012), Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, 2011), Bekle Beni (Salih, 2010), Dersimiz Atatürk (2009) filmlerinde rol almıştır.

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA BOYU KAÇ?

Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın boyu 1.82 cm’dir. Genç oyuncu 75 kilodur.