Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın hayatı araştırılmaya devam ediyor. Survivor Batuhan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, boyu kaç? sorularının yanıtı merak ediliyor. Çocuk yaşlarında oyunculuk kariyerine başlayan ve 13 yıldır aktif olarak ekranlarda yer alan genç oyuncu, setlere ilk adım attığında 11 yaşındaydı. Televizyon ekranlarının en ünlü yapımlarından olan Aşk-ı Memnu dizisinde Ziyagil ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil olarak kameralar karşısına geçen ve canlandırdığı bu karakter ile geniş çevreler tarafından tanınan oyuncu, daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Mert karakterini ve Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar Bey karakterini canlandırdı.

Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde rol alan genç oyuncu, ayrıca Uzun Hikaye, Bekle Beni ve Dersimiz Atatürk filmlerinde de oynadı. Fiziği ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 yarışmasında Ünlüler Takımı kadrosunda yer alıyor. Oyuncunun yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

Survivor Batuhan kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bir döneme damga vuran reyting rekortmeni Aşk-ı Memnu dizinde Bülent Ziyagil karakterine hayat verdi. Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliği ile de öne çıkan genç oyuncu, son yıllarda Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Dündar Bey karakteri ile gündeme geldi. Kendisini kişilik olarak da vücut olarak da geliştirdiğini kaydeden genç oyuncu, fiziksel değişimini yüzmeye borçlu olduğunu söylüyor. Dizilerde rol aldığı yıllardan itibaren yüzme sporu ile yakından ilgilenen, aynı zamanda vücut geliştirme sporu da yapan Batuhan Karacakaya, Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü mezunudur. Babasının mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina biri olduğunu kaydeden genç oyuncu, ailesinin eğitim konusunda çok hassas olduğunu dile  getirmişti.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim

Survivor Batuhan aslen nereli?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Batuhan Karacakaya aslen İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen oyuncunun annesi Gülhayat Karacakaya, babası ise Birol Karacakaya’dır.

Survivor Batuhan kaç yaşında?

1997 doğumlu Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Batuhan Karacakaya 24 yaşındadır.

Survivor Batuhan boyu kaç?

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya’nın boyu 1.82 cm’dir. 75 kilo olduğu bilinen yarışmacının bilinen bir ilişkisi bulunmuyor.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç evli mi burcu ne

Survivor Batuhan oynadığı diziler

  • Diriliş: Ertuğrul (4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)
  • Umutsuz Ev Kadınları (3 Sezon, Mert, 2011-2013)
  • Sen De Gitme (Selim, 2011)
  • Aşk-ı Memnu (2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)
  • Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul, 2007)
  • Beşinci Boyut (Arif/Emre, 2005)
  • Büyük Buluşma (Tunç, 2004)

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli