Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı özelliğini taşıyan Survivor'da yarışmacıların hayatları da merak ediliyor. Survivor izleyicileri, yarışmada kıyasıya rekabete giren yarışmacıların aslen nereli olduğunu, boyunu, kilosunu, kaç yaşında olduklarını ve ne iş yaptıklarını da araştırıyor. Survivor yarışmacılarından Berkan da en çok araştırılan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Survivor yarışmacısı Berkan'la ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

SURVIVOR BERKAN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacılarından Berkan'ın ailesi Yugoslav göçmeni. Berkan Karabulut İstanbul'da doğdu ve eğitimini İstanbul'da tamamladı.

SURVIVOR BERKAN BOYU

Survivor yarışmacılarından Berkan'ın boyunun 1,93 olduğu ifade ediliyor.

SURVIVOR BERKAN KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Berkan, yarışmaya 97 kilo olarak katıldı. Yarışma boyunca kilo vermeyi sürdüren Berkan, 16 kilo kaybederek 81 kiloya kadar düştü.

Survivor Berkan aslen nereli? Boyu - kilosu, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği

SURVIVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacılarından Berkan 23 Eylül 1994 yılında doğdu. Berkan, 26 yaşındadır.

SURVIVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR - MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacılarından Berkan Karabulut, spor ve fitness eğitmenliği yapıyor. 2015 tarihinde bir arkadaşıyla birlikte spor salonu açan, daha sonra bu işletmeyi ağabeyiyle birlikte işletmeye devam eden Berkan Karabulut, halen aynı spor salonunda çalışmayı sürdürüyor.