Survivor’ın en yüksek grafikli yarışmacılarından biri olan Berkan Karabulut, Survivor 2022'nin en güçlü şampiyonluk adayları arasında yer alıyor. Survivor Berkan aslen nereli, Survivor Berkan ne iş yapıyor, Survivor Berkan kim, Survivor Berkan boyu kaç, Survivor Berkan sevgilisi kim, Survivor Berkan'ın yaş kaç sorularının yanıtları araştırılıyor.

Berkan Karabulut’un hayatı, kim, nereli ve kaç yaşında olduğu ile memleketi, mesleği, boyu ve sevgilisi hakkında merak edilen soruların yanıtları ortaya çıktı. Bu yıl Survivor’ın renkli yarışmacılarından maksibet biri olan ve pozitif yapısı ile dikkat çeken Berkan Karabulut’un merak edilenleri haberimizde cevap buluyor.

Survivor Berkan kim hayatı

Survivor 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut 1994 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda büyüyen ve çocukluk yaşlarından itibaren farklı spor dalları ile yakından ilgilenen Berkan Karabulut, 7 yaşında futbola başladı ve daha sonra 2 yıl a takım seviyesinde basketbol oynadı. Üniversitede fitness eğitmenliğine başlayan ve Terazi burcu olan Berkan Karabulut, Survivor 2020’de yarışıyor.

Survivor Berkan aslen nereli?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2022’de yarışan Berkan Karabulut aslen İstanbulludur. Berkan’ın ailesi ise Yugoslav göçmenidir.

Survivor Berkan'ın yaşı kaç?

Survivor 2022 All Star'ın başarılı ismi Berkan’ın yaşı 26’dır. Kolundaki dövmelerle dikkat çeken Berkan Karabulut, Gönüllüler Takımı’yla yarışıyor.

Survivor Berkan boyu kaç?

Survivor All Star yarışmacısı Berkan’ın boyu 193 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 97 kilo olan Berkan, adada 16 kilo birden vermiş ve 81 kiloya düşmüştü.

Survivor Berkan ne iş yapıyor?

TV8’in yarışma programı Survivor 2022’de yarışı sürdüren Berkan Karabulut fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor.

Survivor Berkan sevgilisi kim?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onuk’tur. Lale Onuk, sosyal medyada Lale Zuzanna Onuk adını kullanıyor ve ikili sosyal medya hesaplarından aynı karede oldukları fotoğrafları paylaşmaya devam ediyor.