Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut, takımını motive eden konuşmaları, pozitif yaklaşımı ve rakiplerine meydan okuyan sözleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Takım arkadaşları ile zaman zaman küçük sorunlar yaşayan Berkan Karabulut’un yaşı, hayatı, kim ve nereli olduğu, memleketi, boyu ve mesleği araştırılmaya devam ediyor. Survivor Berkan kim? Survivor Berkan kaç yaşında? Survivor Berkan aslen nereli? Survivor Berkan Karabulut’un boyu kaç? Survivor Berkan ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı aranıyor. Survivor performans tablosunda genel sıralamada ve haftalık sıralamada birinci olan Berkan Karabulut, birebir girdiği mücadelelerin 56’sını kazandı, 31’ini ise kaybetti. Haftalık tabloda da 7 oyun kazanıp 3 oyun kaybettiği görülen Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİM?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Berkan Karabulut İstanbul 23 Eylül 1994 yılında doğdu. 7 yaşında futbola başladı ve daha sonra 2 yıl A Takım seviyesinde basketbol oynadı. Üniversitede fitness sporu ile tanışan ve daha sonra bir tanıdığı ile spor stüdyosu açan Berkan Karabulut, fitness eğitimleri verdi. Ardından abisi ile Spor Salonu açtı ve eğitimlerine burada devam ediyor.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, mesleği ne?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut 26 yaşında. Çocuk yaşlarında sporun birçok branşı ile yakından ilgilenen Berkan Karabulut, Survivor 2020’nin muhtemel şampiyon adayları arasında gösteriliyor.

SURVİVOR BERKAN ASLEN NERELİ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut’un ailesi aslen Yugoslav göçmenidir. Berkan Karabulut İstanbul’da doğdu ve büyüdü. Abisinin kendisine rol model olduğunu söyleyen Berkan, her düştüğünde kendisinin abisini ayağa kaldırdığını canlı yayında dile getirdi.

Survivor Evrim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi? Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KARABULUT’UN BOYU KAÇ?

Yarışmanın en uzun isimlerinden olan Survivor Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’a 97 kilo katılan ve geçtiğimiz haftalarda 81 kiloya düştüğü ortaya çıkan Berkan’ın 80 kilonun altına düştüğü konuşuluyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. 2015 yılından bu güne kendisine ait spor salonunda çalışmalarını sürdüren Berkan Karabulut’un vücut geliştirme sporu ile de ilgilendiği biliniyor.

Survivor Barış’ın boyu, aslen nereli, kim? Survivor Barış’ın yaş ve mesleği ne? Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler

Berkan Karabulut