Survivor heyecanı Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan yeni çekimler ve bölümlerle kaldığı yerden devam ediyor. Survivor 2020’nin performansı en yüksek yarışmacısı Berkan Karabulut’un hayatı ve biyografisi ile yaşı, kim olduğu, sevgilisi, burç bilgisi, boy ve kilosu ile ne iş yaptığı merak ediliyor. Berkan Karabulut’un yaşamı hakkında ayrıntı öğrenmek isteyenler, Survivor Berkan kaç yaşında, kimdir? Survivor Berkan’ın sevgilisi Lale kim, nereli, burcu nedir? Survivor Berkan Karabulut’un boyu, mesleği, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt bulundu. Survivor 2020 puan durumu sıralamasında yüzde 64.07 başarı yüzdesi ile birinci sırada yer alan, oynadığı 167 oyunun 107’sini kazanan, 60’ını ise kaybeden Berkan Karabulut’un merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışmaya devam eden ve takımın motivasyon kaynağı olan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Çocukluk yaşlarında ailesinin yönlendirmesi ile spora başlayan ve futbol, basketbol sporları ile yakından ilgilenen Berkan Karabulut, 2 yıl A takım seviyesinde profesyonel olarak basketbol oynadı. Survivor 2020 yarışmacısı kadrosuna katılan Berkan Karabulut, Gönüllüler Takımı’ndaki performansı ile alkış topluyor.

Survivor Aycan kim, sevgilisi kimdir, neden üzgün, aldatıldı mı, kaç yaşındadır, boy kilo bilgisi, hangi burç?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Survivor Berkan Karabulut 26 yaşında. Survivor’a katıldığı hafta 97 kilo olan ve geçen sürede 16 kilo verip 81 kiloya düşen Berkan Karabulut, kısa süreli bir rahatsızlık da yaşamış, daha sonra ise toparlanarak parkurlara çıkmaya devam etmişti.

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor Berkan İstanbulludur. Berkan Karabulut’un ailesi ise Yugoslav göçmenidir. Berkan, ailenin üç çocuğundan biri ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Survivor Yasin aslen nereli, yaş, boyu kaç? Survivor Yasin Obuz evli mi, burcu ne, ne iş yapıyor?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN SEVGİLİSİ LALE KİM?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onuk’tur. Sosyal medyada Lale Zuzanna Onuk adını kullanan genç kız, Berkan ile aynı karede yer aldığı pozları hesabından paylaşıyor.

SURVİVOR BERKAN’IN BURCU NEDİR?

23 Eylül doğumlu olan Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un burcu terazidir. Üniversite yıllarında fitness eğitmenliğine başlayan ve bir tanıdığı ile birlikte spor stüdyosu açan Berkan Karabulut, bir süre sonra kendisi gibi fitness ve spor eğitmeni olan abisi ile birlikte spor salonu işletmeye başladı.

Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve dizileri

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KARABULUT’UN BOYU

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Kolunda yer alan dövmelerle dikkat çeken ve pozitif karakteri ile Survivor Gönüllüler Takımı’nda takım arkadaşlarını destekleyen Berkan Karabulut, yarışmanın favorilerinden biri olarak gösteriliyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. Abisi ile spor salonu işleten Berkan Karabulut, 2015 yılından bu yana spor salonu sahibi olarak eğitimlere devam ediyor.

Berkan Karabulut