Survivor 2020’nin en pozitif isimlerinden biri olan Berkan Karabulut, Masterchef 2020’ye katıldı. Diğer yarışmacılarla birlikte yemek yapan Berkan Karabulut’un hayatı merak ediliyor. Survivor Berkan Karabulut kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Berkan Karabulut sevgilisi kim, burcu ne? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Survivor 2020’yi yüzde 58’lik bir başarı ile tamamlayan Berkan Karabulut, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyordu. Yarışmada toplam 433 oyun oynayan, 253 oyunda galibiyet, 180 oyunda ise mağlubiyet alan Berkan Karabulut, birebir mücadelelerde ise 120 oyun kazandı ve 76 oyun kaybetti. Grup oyunlarında 80 oyun kazanıp, 58 oyun kaybeden Berkan Karabulut, yarışmaya etkili istatistikler ile veda etmişti. Masterchef’e konuk olan Berkan Karabulut’un biyografi bilgileri, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu ile yaş ve boy bilgisi ile kız arkadaşının adı soruları yanıt buldu.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yugoslav göçmeni bir ailenin üç çocuğundan biri olan Berkan Karabulut, çocukluk yıllarında spora başladı ve farklı okullarda eğitim gördü. Ailesinde sporcu olmamasına rağmen, kendisini erken yaşlarda spora yönlendirdiklerini dile getiren Berkan Karabulut, farklı okullarda yeni arkadaşlıklar edindi. 7 yaşında futbola başlayan ve sonraki yıllarda birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Berkan, 2 yıl A takım seviyesinde profesyonel olarak basketbol oynadı. Üniversite eğitimi sırasında fitness eğitmenliğine başlayan Berkan Karabulut, okulun ardından bir tanıdığı ile birlikte spor stüdyosu açtı. Daha sonra eğitmen olan abisi ile birlikte spor salonu açan Berkan Karabulut, bu salonu işletmeye devam ediyor.

survivor panorama melisa emirbayer boyu kaç evli mi burcu ne

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacılarından olan Berkan Karabulut İstanbulludur. Ailesi Yugoslav göçmeni olan Berkan Karabulut İstanbul’da doğup büyüdü ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut 26 yaşındadır.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacılarından olan Berkan Karabulut’un boyu 1.93 cm’dir. Survivor’a katıldığında 97 kilo olan Berkan, yarışmada en çok kilo veren isimlerden biri olmuştu ve 81 kiloya kadar düşmüştü.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim

SURVİVOR BERKAN KARABULUT SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Zuzanna Onuk’tur. Berkan Karabulut, sevgilisi ile birlikte aynı karede yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından sık sık paylaşmaya devam ediyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT BURCU NE?

Survivor 2020 yarışmacısı olan Berkan Karabulut’un burcu terazidir. Spor ve fitness eğitmeni olan Berkan Karabulut, aynı zamanda kişisel gelişimci ve pilates eğitmenidir. Vücut geliştirme sporu ile de ilgilenen Berkan Karabulut, 2015 yılından günümüze kendi spor salonunda eğitim vermeyi sürdürüyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli