Survivor Ünlüler Takımı’ndan Gönüllüler Takımı’na geçen Berkan Karabulut’un hayatı merak ediliyor. Survivor Berkan Karabulut kimdir? Survivor Berkan nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Sorularına yanıt aranıyor. Motivasyon konuşmaları ve takımını bir arada tutmak için gösterdiği gayret ile dikkatleri üzerine çeken Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar ortaya çıktı. Spor ve fitness eğitmenliği yapan, İstanbul’da kendisine ait bir spor salonu bulunan Berkan Karabulut’un sevgilisinin de Lale Zuzanna Onuk olduğu ortaya çıkmıştı. Kolundaki dövmelerle dikkat çeken Berkan Karabulut’un hakkındakiler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut 23 Eylül 1994’de İstanbul’da doğdu. Yugoslav bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Berkan Karabulut, spora çocukluk yaşlarında başladı. Farklı okullarda eğitim gören ve bu tecrübenin kendisine önemli artılar kazandırdığını söyleyen Berkan Karabulut, 7 yaşında futbola başladı ve 2 yıl profesyonel olarak da basketbol oynadı.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NERELİ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut İstanbullu. Berkan’ın ailesi ise Yugoslav göçmenidir. İstanbul’da büyüyen Berkan Karabulut üniversitede fitness eğitmenliğine başladı. Berkan Karabulut, 2015 yılından bu yana kendi spor salonunda spor ve fitness eğitimleri veriyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut 26 yaşında. Berkan 1.93 cm boyunda. Survivor’a katıldığı hafta 97 kilo olan Berkan’ın geçtiğimiz hafta 81 kiloya kadar düştüğü, Survivor’da 16 kilo birden verdiği ortaya çıktı.