Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında 7 gün yayınlanan ve büyük mücadelelere sahne olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Berkan Karabulut’un hayatı, işi, memleketi ve fiziksel özellikleri merak ediliyor. Survivor Berkan Karabulut nereli ve kimdir? Survivor Berkan Karabulut’un mesleği nedir? Survivor Berkan Karabulut’un yaş ve boy bilgisi ile sevgilisi kim? Soruları yanıt buldu. Moral konuşmaları ile takım arkadaşlarını motive eden Berkan Karabulut’un hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR, NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumludur. Berkan Karabulut İstanbulludur. Yugoslav bir göçmen ailesinin 3 çocuğundan biri olan Berkan Karabulut erken yaşta spora başladı ve birçok okulda eğitim gördü. Ailesinde sporcu olmadığını söyleyen Berkan Karabulut, buna rağmen ailesinin kendisini erken yaşta spora yönlendirdiğini ve bu eğitim gördüğü okullarda edindiği çevrelerin kendisine önemli katkılar sunduğunu söylüyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT’UN MESLEĞİ NE?

Survivor Berkan Karabulut’un mesleği fitness ve spor eğitmenliğidir. Berkan Karabulut’un kendisine ait bir spor salonu var ve bu salonda spor eğitimleri veriyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT YAŞ VE BOY BİLGİSİ

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un taşı 26, boyu ise 1.93 cm’dir. Uzun boyu ile dikkat çeken Berkan Karabulut, küçük yaşlarından itibaren futbol, basketbol ve fitness sporu ile yakından ilgilendi.

BERKAN KARABULUT’UN SEVGİLİSİ KİM?

Berkan Karabulut instagram hesabından sevgilisi ile birlikte çekildiği pozları paylaşmıştı. Berkan Karabulut’un sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.