TV8 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam eden ve büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının motive edici konuşmaları ile ünlü yarışmacısı Berkan Karabulut’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Survivor 2020’de yarışan Berkan’ın kim ve nereli olduğu ile memleketi, yaşı, boyu ve mesleği de araştırılıyor. Survivor Berkan kim, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç cm? Survivor Berkan’ın hayatı, biyografi bilgileri, ne iş yapıyor? Sorularına cevap aranıyor. Survivor 2020’nin genel performans tablosunda yüzde 62.62 başarı oranı ile birinciliği kaptırmayan ve birebir girdiği mücadelelerde 61 galibiyet, 35 mağlubiyet skoru ile alkış toplayan Berkan Karabulut, haftalık puan sıralamasında beşinci sırada yer alıyor ve 5 oyun kazanıp 4 oyun kaybetti. En son Acun Ilıcalı’nın da üstüne yürüyüp herkesi güldüren ve Ilıcalı’nın da gündeme getirdiği görüntülerde kendisini kaybettiği görülen Berkan Karabulut’un yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİM? HAYATI VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ

Survivor 2020 kadrosuna katılan ve Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumlu. İstanbul’da büyüyen ve birçok farklı okulda eğitim gördüğünü dile getiren Berkan Karabulut, okul hayatının farklı okullarda ve yeni arkadaşlar edinerek geçtiğini söylüyor ve o yılların kendisine sunduğu önemli katkılara vurgu yapıyor. Küçük yaşlarından itibaren futbol oynayan ve daha sonra 2 yıl A Takım seviyesinde basketbol oynayan Berkan Karabulut, üniversite hayatı ile birlikte fitness eğitmenliğine başladı. Survivor yarışmacıları arasına katılan Berkan Karabulut, yarışı en iyi performansla devam ettiriyor.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

SURVİVOR BERKAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan aslen İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Berkan’ın ailesi Yugoslav göçmenidir. Berkan Karabulut, ailenin 3 çocuğundan biridir.

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Survivor Berkan 26 yaşındadır. Burcu terazi olan Berkan Karabulut, yarışmada takım arkadaşlarını motive edici konuşmaları ile gündeme geliyor.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan’ın boyu 193 cm’dir. Survivor’a 97 kilo katılan Berkan Karabulut adada 16 kilo verdi ve 81 kiloya düştü.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. Pilates eğitmeni, vücut geliştirme eğitmeni ve kişisel gelişimci olan Berkan Karabulut, abisi ile birlikte 2015 yılından bu yana sahip olduğu Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyor.

Survivor Yunus Emre evli mi, aslen nereli, kaç yaşında, evlendi mi, eski eşi kim, boyu kaç?