Survivor 2020 heyecanı TV8 ekranlarında ve Dominik Cumhuriyeti’nde devam ederken, Gönüllüler Takımı yarışmacılarından olan Berkan Karabulut’un hayatı ve biyografi bilgileri araştırılıyor. Berkan Karabulut’un özgeçmiş bilgilerini, memleketi, mesleği, özel hayatı, burcu ve hangi takımlı olduğunu merak eden yarışma severler, Survivor Berkan kim? Survivor Berkan’ın yaşı kaç? Survivor Berkan aslen nereli? Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Berkan’ın sevgilisi kimdir? Survivor Berkan hangi burç, hangi takımlı? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor’ın genel puan sıralamasında birinci olan, haftalık sıralamada da zirvede yer alan Berkan Karabulut bu hafta 8 oyun kazanıp 5 oyun kaybetmişti. Son günlerde adı samimiyet tartışmaları ile gündeme gelen Berkan Karabulut’un hayatına dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR BERKAN KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk yaşlarından itibaren farklı spor branşları ile ilgilenen, futbol ve basketbol oynayan Berkan Karabulut, üniversitede de spor alanında eğitim gördü ve fitness eğitmeni oldu. Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut, şampiyonluk adaylarının en popüler isimleri arasında sayılıyor.

Survivor Aycan kim, sevgilisi kimdir, neden üzgün, aldatıldı mı, kaç yaşındadır, boy kilo bilgisi, hangi burç?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut’un yaşı 26’dır. Motive edici konuşmaları ve pozitif tavrı ile gündeme gelen Berkan Karabulut’a takım arkadaşlarından eleştiri gelmiş ve Berkan’ın bu hareketlerinde samimi olmadığı iddia edilmişti.

SURVİVOR BERKAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut aslen Yugoslav göçmenidir. Berkan’ın ailesinin Yugoslav göçmeni olduğu ve kendisinin İstanbul’da dünyaya geldiği biliniyor.

Survivor Barış’ın boyu, aslen nereli, kim? Survivor Barış’ın yaş ve mesleği ne? Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPAR, MESLEĞİ NE?

Survivor’da yarışmaya devam eden Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. Survivor Berkan’ın mesleği spor eğitmenliği ve danışmanlığıdır.

SURVİVOR BERKAN’IN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onuk’tur. Sosyal medya hesaplarında Lale Zuzanna Onuk adını kullanan genç kız, sevgilisi Berkan ile aynı karede olduğu pozları hesabından paylaşıyor.

Survivor İrem Kanan kimdir, nereli, memleketi, yaşı, boyu, kilosu 2020

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN HANGİ BURÇ?

23 Eylül doğumlu olan Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut terazi burcudur. Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Berkan Karabulut, takım arkadaşları ile yaşadığı diyaloglarla gündeme gelmeyi sürdürüyor.

SURVİVOR BERKAN HANGİ TAKIMLI?

Sporla iç içe bir hayat yaşayan Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un hangi takımı desteklediği bilinmiyor. Berkan’ın bu konuda bir açıklaması yok.

Berkan Karabulut