Survivor Ünlüler Takımı’na sonradan dahil olan ancak kısa sürede dikkat çeken Berkan Karabulut’un hayatı, yaşı, boyu, sevgilisi ve yaşamı hakkındaki diğer detaylar merak ediliyor. Survivor Berkan Karabulut kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Survivor Berkan’ın boyu kaç, sevgilisi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Kişisel eğitimci ve pilates hocası olan Berkan Karabulut, aynı zamanda vücut geliştirme üzerine de çalışıyor ve bir spor merkezinin de sahibi. Bilecik Üniversitesi’nden mezun olan Survivor Berkan, birçok spor dalıyla yakından ilgilenen bir isim. Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut’a dair merak edilen detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumlu. Survivor Berkan 26 yaşında. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olan ve ailesinde sporcular olmamasına rağmen kendisini erken yaşta spora yönlendirdiklerini söyleyen Berkan Karabulut, toplamda 10 okulda eğitim gördü. Basketbol oynadığı için her yıl en iyi okul takımı neredeyse o okula giden Berkan Karabulut, her sene farklı sınıf arkadaşları ve güzel çevreler edindi ve onlarca insanla birebir diyalog halinde olarak kişisel gelişimine önemli katkılarda bulundu.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor Berkan Karabulut İstanbulludur. İstanbul’da doğan Berkan’ın ailesi ise Yugoslav göçmenidir. Berkan Karabulut’un boyu ise 1.93 cm’dir. 7 yaşında futbola başlayan Survivor Berkan, sonraki yıllarda da birçok spor dalıyla yakından ilgilendi. İstanbul’un en iyi takımlarında basketbol oynayan, 2 yıl A takım seviyesinde profesyonel olarak basketbol oynayan Berkan Karabulut, daha sonra üniversiteye girdi ve fitness eğitmenliğine başladı. Bir tanıdığı ile birlikte spor stüdyosu açan, daha sonra ise eğitmen olan abisi ile birlikte spor salonu işletmeye başlayan Berkan Karabulut, 2015 yılından bu yana kendi spor salonunun sahibi olarak eğitim vermeye devam ediyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT’UN SEVGİLİSİ KİM?

Sosyal medya hesaplarından sık sık sevgilisi ile fotoğraf paylaşan Survivor Berkan Karabulut, mutlu bir ilişki yürütüyor. Survivor Berkan Karabulut’un sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi ise bulunmuyor. Survivor mücadelesinin kendisine inanılmaz motivasyon sağladığını söyleyen Berkan Karabulut, kolundaki dövme ile de dikkatleri üzerine çekiyor.