Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut’un kim ve kaç yaşında olduğu, boyunun kaç olduğu, sevgilisi Lale Onuk’un kim olduğu, mesleği, ne iş yaptığı ve hayatı merak ediliyor. Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan’ın boyu, yaşı kaç? Survivor Berkan’ın sevgilisi Lale kim? Survivor Berkan ne iş yapar, mesleği ne? Sorularının yanıtı bulundu. Survivor genel puan sıralamasında birinci sırayı haftalardır kaptırmayan ve haftalık grafikte de birinci olan Berkan Karabulut, her ne kadar takım arkadaşlarının eleştirileri ile karşılaşsa da yarışmanın performans bakımından en iyi isimlerinin başında geliyor. Takım arkadaşı Evrim Keklik ile geçtiğimiz günlerde bir restleşme yaşayan Berkan Karabulut, tüm olumsuz havaya rağmen bildiği yoldan devam edeceğini söylemiş ve karakterinin gereğini yapacağını dile getirmişti. Berkan Karabulut hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumludur. Yugoslav göçmeni bir ailesinin üç çocuğundan biri olan Berkan Karabulut, ailesinde sporcu olmamasına rağmen kendisini çocuk yaşta spora yönlendirdiklerini, birçok spor branşı ile profesyonel anlamda yakından ilgilendiğini söylemişti. Survivor 2020 kadrosuna katılan Berkan Karabulut, parkurlardaki mücadelesini sürdürüyor.

Survivor Ardahan kimdir, nereli, boyu kaç, kaç yaşında? Survivor Ardahan ne iş yapıyor, mesleği ne?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut’un boyu 192 cm’dir. Dominik’te 81 kiloya düşen Berkan Karabulut’un burcu ise Terazidir. Futbol ve basketbol oynayan Berkan Karabulut, kolundaki dövmeler ile de dikkat çekiyor.

SURVİVOR BERKAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor Berkan’ın yaşı 26’dır. 1994 doğumlu olan Berkan Karabulut, Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN SEVGİLİSİ LALE KİM?

Survivor Berkan’ın sevgilisi Lale Onuk’tur. Sosyal medya hesaplarında Lale Zuzanna Onuk adını kullanıyor. Berkan ve Lale’nin sosyal medya hesaplarında birlikte çekildikleri pozlar yer alıyor. Berkan da her fırsatta kız arkadaşını sevdiğini söylüyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPAR, MESLEĞİ NE?

Survivor’da yarışı sürdüren Berkan fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Survivor Berkan’ın mesleği kişisel gelişimci, pilates eğitmeni, vücut geliştirme sporcusu, fitness ve spor eğitmenliğidir.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

Berkan Karabulut