Berkan Karabulut, 2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının dikkat çeken isimlerinden oldu. Ünlüler Takımı’na sonradan katılan ancak kısa zamanda iyi performanslar sergileyen Berkan Karabulut, son haftalarda ise hastalığı sebebiyle düşük bir profil çizdi. Berkan Karabulut’un hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan nereli, boyu kaç? Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında, kaç kilo? Berkan Karabulut ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Takımına motive edici konuşmalar yapan ve kendi takım arkadaşları ve rakip takımdakiler ile de yakın ilişkiler kuran Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR, NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbullu olan Berkan Karabulut’un ailesi Yugoslav göçmenidir. Ailenin 3 çocuğundan biri olan Berkan Karabulut farklı okullarda eğitim gördü ve küçük yaşlarından itibaren bir çok spor dalı ile yakından ilgilendi.

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA, KAÇ KİLO, BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut 26 yaşında ve 1.93 cm boyundadır. Berkan’ın kaç kilo olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. 2 yıl A takım seviyesinde profesyonel olarak basketbol oynayan Berkan, ardından fitness eğitmenliğine başladı.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yer alan Berkan Karabulut spor eğitmenliği işi yapıyor. Spor ve fitness eğitmenliği yapan Berkan’ın kendisine ait spor salonu bulunuyor.