Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya başlayan, daha sonra Gönüllüler Takımı’na geçen Berkan Karabulut, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor. Survivor Berkan kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Berkan’ın boyu kaç cm, sevgilisi kim? Survivor Berkan Karabulut’un burcu ne, ne iş yapıyor, mesleği ne? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor haftalık performans tablosunda 11 puan ile yedinci sırada yer alan Berkan Karabulut’un özel hayatı ve geçmişini araştırmayı sürdürüyor. Survivor 2020’de kısa süreli bir rahatsızlık geçiren ve daha sonra toparlanarak yarışmaya devam eden Berkan Karabulut’un hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ailenin üç çocuğundan biri olan Berkan Karabulut, spora çocuk yaşlarında başladı ve futbolun yanında profesyonel olarak basketbol da oynadı.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor Berkan İstanbullu. Berkan’ın ailesi ise Yugoslav göçmenidir. Ailesinde sporcu olmaması rağmen, ailesinin kendisini erken yaşta spora yönlendirdiğini söyleyen Berkan Karabulut, okul yaşamının da farklı okullarda geçtiğini, farklı insanlar tanıdığını ve bunun kendisinin gelişimine önemli katkı sunduğunu söylüyor.

Survivor Nisa aslen nereli, kaç yaşında? Nisa Bölükbaşı kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor, ailesi, sevgilisi kim?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Berkan 26 yaşında. 7 yaşında futbola başlayan, 2 yıl A takım seviyesinde basketbol oynayan ve kariyerini spor eğitmenliğinden yana geliştiren Berkan Karabulut, Survivor 2020’nin iddialı şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Survivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç?

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor Berkan’ın boyu 193 cm’dir. Yarışmaya katıldığında 97 kiloda olan Berkan, tam 16 kilo verdi ve 81 kiloya düştü.

SURVİVOR BERKAN’IN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor Berkan’ın sevgilisi Lale Onuk’tur. Lale Onuk, sosyal medyada Lale Zuzanna Onuk adını kullanıyor ve sayfasında sevgilisi Berkan Karabulut ile birlikte çekilmiş birçok pozu bulunuyor.

Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli, boyu, evli mi?

Berkan Karabulut

BERKAN KARABULUT’UN BURCU NE?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut’un burcu terazi. Kolundaki dövmelerle de dikkat çeken Berkan Karabulut, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Berkan Karabulut’un kendisine ait spor salonu / spor stüdyosu bulunuyor.

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, mesleği, evli mi?

Berkan Karabulut