Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında eleme heyecanı devam ediyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut’un hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği nedir? Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında ve boyu kaç? Sorularına yanıt arıyor. Takım arkadaşlarını motive eden ve performansı ile de bu hafta yine performans puanları sıralamasında birinci olan Berkan Karabulut hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NEDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut spor salonu işletiyor. Berkan Karabulut’un mesleği fitness ve spor eğitmenliği. Abisi ile spor salonu açan Berkan Karabulut, spor eğitimlerine bu salonda devam ediyor. Bir çok spor dalı ile yakından ilgilenen, profesyonel olarak futbol ve basketbol oynayan Berkan Karabulut, üniversite yıllarından bu güne fitness sporu ile uğraşıyor.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Berkan Karabulut 26 yaşında. Berkan Karabulut’un boyu ise 1.93 cm’dir. Survivor’a katıldığında 97 kiloda olan Berkan Karabulut’un 81 kiloya düştüğü, Survivor’da 16 kilo birden verdiği anlaşılmıştı.