Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut, TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı. Performansı ile alkış toplayan Berkan Karabulut’un ne iş yaptığını, memleketi ile boyunu ve özel hayatını merak eden izleyiciler, Survivor Berkan ne iş yapıyor? Survivor Berkan nereli? Survivor Berkan’ın boyu kaç cm? Survivor Berkan’ın sevgilisi kim? Survivor Berkan Karabulut’un mesleği nedir? Sorularına yanıt arıyor. Survivor genel performans tablosunda yüzde 64.07 başarı oranı ile birinci sırada olan, takım olarak oynadığı 167 oyunun 107’sini kazanıp 60’nı kaybeden, birebir oyunlarda ise 49 mücadeleyi galibiyete çevirip 28 mücadelede mağlup olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve biyografisi ortaya çıktı. Survivor 2020’nin istatistiklere göre en başarılı yarışmacısı olan Berkan Karabulut’un yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut fitness ve spor eğitmenliği işi yapıyor. Abisi ile birlikte İstanbul’da spor salonu açan Berkan Karabulut, 2015 yılından bu güne spor eğitimleri vermeyi sürdürüyor.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut İstanbullu. Berkan’ın ailesi ise aslen Yugoslav göçmenidir. Ailenin 3 çocuğundan biri olan Berkan Karabulut 23 Eylül 1994’de doğdu. Çocukluk yaşlarında farklı branşlarda spora başlayan Berkan Karabulut, bu güne kadar futbol ve basketbol başta olmak üzere birçok spor dalı ile yakından ilgilendi.

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Berkan’ın boyu 193 cm’dir. 81 kilo olan ve Terazi burcu olan Berkan Karabulut, Survivor 2020’de pozitif konuşmaları ve takım arkadaşlarını motive edici davranışları ile gündeme geliyor.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KARABULUT’UN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un merak edilen sevgilisi Lale Onuk’tur. Berkan Karabulut’un ve Lale Onuk’un sosyal medya sayfalarında birlikte çekildikleri fotoğraflar mevcut.

Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli, boyu, evli mi?

Berkan Karabulut