Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan ve son günlerde takım arkadaşları ile sorunlar yaşayan Berkan Karabulut’un kim olduğu, hayatı, aslen nereli ve kaç yaşında olduğu, memleketi, boyu, sevgilisi Lale Onuk’un kim olduğu, elenme durumu, yaşadığı yer ve mesleği araştırılmaya devam ediyor. Survivor Berkan nereli? Survivor Berkan’ın yaşı ve boyu kaç? Survivor Berkan’ın sevgilisi kim? Survivor Berkan elendi mi? Survivor Berkan nerede yaşıyor? Survivor Berkan ne iş yapar? Sorularının yanıtı aranıyor. Survivor genel performans tablosunda yüzde 64.07 başarı oranı birinci olan ve birebir oyunlarda 49 oyun kazanıp 28 oyun mağlup olan, haftalık puan sıralamasında da yine birinci olan 8 oyun kazanıp 5 oyun kaybeden Berkan Karabulut’un hayatı ve biyografisi ile hakkında diğer merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor 2020’nin dikkat çeken isimlerinden Berkan Karabulut İstanbulludur. Berkan’ın ailesi Yugoslav göçmenidir. 23 Eylül 1994 İstanbul doğumlu olan Berkan Karabulut, ailenin üç çocuğundan biridir.

Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, kimdir? Survivor Ardahan kaç yaşında, annesi, mesleği nedir?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN YAŞI KAÇ?

Survivor’da yarışı sürdüren Berkan Karabulut’un yaşı 26’dır. Çocukluk yaşlarında spora başlayan ve futbol, basketbol sporlarının yanı sıra birçok farklı spor branşı ile de yakından ilgilenen Berkan Karabulut, üniversite yıllarında fitness eğitmenliğine başaldı.

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’a 97 kilo katılan ve 81 kiloya düşen Berkan Karabulut’un parkurlarda verdiği mücadele ile 16 kilo verdiği anlaşılmıştı.

SURVİVOR BERKAN’IN SEVGİLİSİ KİM?

Surviror 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onuk’tur. Lale Onuk ve Berkan kendi sosyal medya hesaplarından aynı karede oldukları pozları paylaşıyor.

Survivor Sercan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Sercan’ın annesi, ailesi, boyu kaç cm?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN NEREDE YAŞIYOR?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut İstanbul’da yaşıyor. Berkan’ın ailesinin yaşadığı yer ise bilinmiyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPAR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut spor ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. Terazi burcu olan Berkan aynı zamanda kişisel gelişimci ve pilates eğitmenidir. Vücut geliştirme sporu ile de ilgilenen Berkan’ın kendisine ait bir spor salonu var.

Survivor Yasin Obuz’un mesleği nedir? Survivor Yasin ne iş yapıyor? Survivor Yasin kimdir, nereli?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN ELENDİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Berkan Karabulut henüz elenmedi. Eleme adayı olan Berkan Karabulut’un yarışmaya devam edip etmeyeceği eleme konseyinde ortaya çıkacak.