Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Berkan Karabulut’un hayatı, kim ve kaç yaşında olduğu ile boyu, kilosu ve ne iş yaptığı, meslek bilgisi merak ediliyor. Survivor Berkan kim? Survivor Berkan’ın yaş kaç? Survivor Berkan’ın boyu kaç? Survivor Berkan Karabulut’un mesleği, ne iş yapıyor? Soruları yanıtlandı. Survivor genel puan sıralamasında yüzde 63.83 başarı oranı ile birinci sırayı kaptırmayan ve birebir oyunlarda 56 galibiyet, 31 mağlubiyet grafiği ile dikkat çeken Berkan Karabulut, haftalık performans tablosunda da birinci sırada yer alıyor ve 7 oyun kazanıp 3 oyun kaybetti. Survivor 2020’de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Berkan Karabulut’un yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİM?

Survivor 2020’de yarışı sürdüren Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yuguslav göçmeni bir ailenin üç çocuğundan biri olan Berkan Karabulut, çocukluk yaşlarında farklı branşlarda spora başladı ve 7 yaşında futbol ve daha sonra 2 yıl A Takım seviyesinde basketbol oynadı. Üniversite eğitimi ile fitness eğitmenliğine başlayan Berkan Karabulut, Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Survivor Ersin’in yaşı kaç, aslen nereli, boyu kaç, kaç kilo, evli mi, eşi kim? Ersin Korkut’un köpeği mess ne oldu?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN YAŞ KAÇ?

Survivor yarışmacısı Berkan’ın yaşı 26’dır. Survivor’a 97 kilo katılan Berkan, 16 kilo birden vererek 81 kiloya düştü.

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Terazi burcu olan Berkan Karabulut, yarışmanın iddialı şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Survivor Panorama Gökhan Özdemir kimdir? Survivor sunucuları 2020 Gökhan kim?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut’un mesleği spor ve fitness eğitmenliğidir. Survivor Berkan pilates eğitmeni ve kişisel gelişimci olarak çalışıyor ve ayrıca vücut geliştirme işi yapıyor.