Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda başlayıp Gönüllüler Takımı’nda devam eden Berkan Karabulut’un kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve mesleği merak ediliyor. Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Berkan’ın boyu kaç cm, mesleği ne, ne iş yapar? Sorularının cevabı bulundu. Survivor puan sıralamasında yüzde 62’lik başarı oranı ile birinci sırada olan ve birebir mücadelelerde 64 galibiyet, 38 mağlubiyet skoru bulunan Berkan Karabulut’un hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Çocukluk yaşlarından itibaren bir çok spor branşı ile yakından ilgilendi. Futbol ve basketbol oynadı. Üniversite yıllarında fitness sporuna ağırlık veren Berkan, bir tanıdığı ile spor stüdyosu açtı ve daha sonra abisi ile birlikte spor salonu açarak çalışmalarına burada devam etti. Survivor 2020 kadrosuna katılan Berkan Karabulut, “Babako” ve “Tranquilo” sözleri ile yarışmaya damga vurmaya devam ediyor.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, eski eşi kim, boyu kaç?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışmaya devam eden Survivor Berkan İstanbulludur. Berkan ailesi ise Yugoslav göçmenidir ve Berkan ailenin 3 çocuğundan biridir.

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Berkan 26 yaşındadır. Sempatik hareketleri ile alkış toplayan Berkan Survivor 2020’nin en güçlü şampiyon adayı olarak öne çıkıyor.

Survivor Aycan kaç yaşında, kim, kaç kilo? Survivor Aycan Yanaç nereli, ne iş yapıyor?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Survivor’a 97 kilo katılan Berkan’ın 81 kiloya düştüğü biliniyor.

SURVİVOR BERKAN’IN MESLEĞİ NE, NE İŞ YAPAR?

Survivor 2020’de yarışmayı sürdüren Berkan’ın mesleği fitness ve spor eğitmenliğidir. Berkan ayrıca kişisel gelişimci, vücut geliştirme ve pilates eğitmenliği işi yapıyor.

Survivor Yasin evli mi, eşi / karısı, sevgilisi kimdir? Yasin Obuz’un futbol hayatı, hangi takımlı, pilavcı mı?

Berkan Karabulut