Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan’ın hayatı merak ediliyor. Survivor Çağrı Atakan aslen nereli, yaş, boyu kaç, dizileri ve filmleri, Survivor Çağrı kimdir, burcu ne? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Çukur dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan, Survivor’ın ardından yeni projelerle de ekranlara gelmeyi planlayan oyuncu, kısıtlamalar nedeniyle projelerin hayata geçemediğini, yarışmanın ardından ise oyunculuk kariyerine devam edeceğini dile getirdi. Çocukluk yaşlarından itibaren spor yaptığını söyleyen oyuncu, altyapıdan yetişen eski milli basketbolcu olduğunu, eğer çekimleri yoksa sabahları mutlaka güne spor yaparak başladığını dile getirdi.

Sporun her türlüsü sevdiğini ve dönüşümlü olarak yaptığını söyleyen Çağrı Atakan, boks sporu ile de yakından ilgilendiğini, bazen ise arkadaşları ile buluşup basketbol oynadığını ve ağırlık çalıştığını dile getirdi. Bunların dışında yaşadığı mahallede takılmayı sevdiğini, mahalledeki arkadaşları, abileri ile tavla oynadığını ve vakit geçirdiğini söyleyen Atakan, dışarı çıkmayı, eğlenmeyi sevdiğini ancak daha çok gündüz insanı olduğunu, tanıdığı ve hep görüştüğü insanlarla birlikte olmayı sevdiğini kaydetti.

Survivor Çağrı Atakan kimdir?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan 1981 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi’nden mezun oldu. 2007 yılında Arka Sıradakiler dizisi ile ilk kez kameralar karşısına geçti. Bir süre tiyatrolarda oynadı ve 2007 yılında Çukur dizisinde canlandırdığı Remzi karakteri ile büyük çıkış yakaladı. 2018 yılında Şahin Tepesi dizisinde yer aldı. Survivor 2021 kadrosuna katılan Çağrı Atakan, güçlü fiziği ve atletik yapısı ile dikkat çekiyor.

Survivor Çağrı Atakan

Survivor Çağrı Atakan aslen nereli?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan aslen Ankaralıdır. Ankara’da doğup büyüyen Atakan, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor Çağrı Atakan yaş kaç?

1981 doğumlu Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan’ın yaş 40’tır. Atakan’ın özellikle güç ve denge oyunlarında başarılı olması bekleniyor.

Survivor Çağrı Atakan

Survivor Çağrı Atakan boyu kaç?

Ekmeğimizin Peşindeyiz repliği ile ünlü olan Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan’ın boyu 1.85 cm’dir. Çağrı Atakan 79 kilodur. Survivor macerası hakkında konuşan Atakan, kendisini açlığa alıştırmaya çalıştığını, moral motivasyon olarak da kendisini hazır hissettiğini kaydediyor.

Survivor Aleyna Çalışkan

Survivor Çağrı Atakan burcu ne?

15 Mayıs doğumlu olan Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan’ın burcu Boğadır.

Survivor Çağrı Atakan

Survivor Çağrı Atakan dizileri ve filmleri

  • 2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)
  • 2017 – Çukur (Remzi)
  • 2007 – Arka Sıradakiler

Survivor Çağrı Atakan