Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan’ın hayatı merak ediliyor. Survivor Çağrı Atakan kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağrı Atakan boyu kaç, oynadığı diziler nedir? Sorularının yanıtı araştırılıyor. İlk olarak Arka Sıradakiler dizisinde rol alan, Çukur dizisinde canlandırdığı Remzi karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan ve sosyetik güzel Eda Taşpınar ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen Çağrı Atakan, Survivor 2021 ile yine gündemdeki yerini koruyor. Güçlü fiziği ve atletik yapısı ile dikkat çeken, özellikle güç ve denge oyunlarında başarılı olacağı düşünülen Çağrı Atakan, yarışmanın ilk günlerinde ünlü “Ekmeğimizin Peşindeyiz” repliğini söylemiş ve tebessüm ettirmişti. Çocukluk yaşlarından itibaren sporla iç içe olduğunu kaydeden oyuncu, özellikle boks sporunu hayatının önemli bir parçası haline getirdiğini söylemişti. Yarışma başlamadan önce yayınladığı bir mesajda, yakında Survivor’a gittiğini, ünlüler takımında yarışacağını, takım arkadaşları ile tanıştığını ve hepsinin çok iyi insanlar olduğunu söyleyen Çağrı Atakan, bu süreçte kendisi açlığa alıştırdığını ve sürekli spor yaptığını kaydetmişti. Survivor’ı 10 yıldır takip ettiğini söyleyen oyuncu, 1-2 ay dinlenmeye çekildiğini, moral motivasyon olarak da yeterince hazır olduğunu dile getirmişti.

Survivor Çağrı Atakan kimdir?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan 1981 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı ve 2007 yılında ilk kez kameralar karşısına geçerek Arka Sıradakiler dizisinde oynadı. Bir süre tiyatro ile ilgilendi. Çukur dizisi ile ekranlara döndü ve Remzi karakterine hayat verdi. 2018 yılında Şahin Tepesi dizisinde Yılmaz’ı oynadı. Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Eda Taşpınar ile bir süre aşk yaşadı ve yarışmanın öncesinde ayrıldılar.

Survivor Çağrı Atakan

Survivor Çağrı Atakan nereli?

Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacısı Çağrı Atakan Ankaralıdır. Ankara’da doğup büyüyen Çağrı Atakan yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Survivor Hanzade Ofluoğlu

Survivor Çağrı Atakan kaç yaşında?

1981 doğumlu Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan 40 yaşındadır. Eda Taşpınar ile ayrılık haberleri hakkında açıklama yapan oyuncu, fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak ilişkiye nokta koyduklarını, böyle olması gerektiğini, dostça ayrıldıklarını söylemişti.

Survivor Çağrı Atakan

Survivor Çağrı Atakan boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan’ın boyu 1.85’tir. Oyuncu 79 kilodur. Çukur dizisine dahil olma süreci hakkında da bilgi veren Çağrı Atakan, oyuncu olmasının kendisinden daha çok annesinin hayali olduğunu, annesi kansere yakalandığında Kerem Çatay’la görüştüğünü ve bu sayede kadroya dahil olduğunu dile getirdi.

Survivor Batuhan Karacakaya

Survivor Çağrı Atakan oynadığı diziler

  • 2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)
  • 2017 – Çukur (Remzi)
  • 2007 – Arka Sıradakiler

Survivor Çağrı Atakan