Survivor yarışmasında her yeni bölüm birbirinden zorlu mücadelelere sahne oluyor. Survivor izleyicileri ise yarışmacıların hayatlarıyla ilgili birçok konuda araştırma yapmayı sürdürüyor. Survivor yarışmasında en çok merak edilen isimlerden biri ise Cemal Can olarak dikkat çekiyor. Survivor izleyicileri, Cemal Can'ın aslen nereli olduğunu, yaşını, burcunu, mesleğini, boyunu ve kilosunu merak ediyor. Survivor yarışmacısı Cemal Can'la ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

SURVIVOR CEMAL CAN ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Cemal Can İzmir'de doğdu. Annesi Rizeli olan Cemal Can'ın babasının Selanik göçmeni olduğu kaydediliyor. Cemal Can'ın ailesi halen İzmir'de yaşıyor.

SURVIVOR CEMAL CAN BOYU

Survivor yarışmacısı Cemal Can'ın boyunun 1,86 olduğu ifade ediliyor.

SURVIVOR CEMAL CAN KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Cemal Can, yarışmaya 85 kilo olarak katıldı. Yarışmada şimdiye kadar 12 kilo veren Cemal Can, 73 kiloya düştü.

Survivor Cemal Can aslen nereli? Boyu, kilosu, kaç yaşında? Burcu, mesleği

SURVIVOR CEMAL CAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacılarından Cemal Can, 25 Mayıs 1995 tarihinde doğdu ve kısa süre önce 25 yaşına ayak bastı.

SURVIVOR CEMAL CAN BURCU

Survivor yarışmacılarından Cemal Can, 25 Mayıs tarihinde doğdu ve ikizler burcudur. İkizler burçları, hareketli yapılarıyla ortam içinde en çok dikkat çeken kişiler olurlar.

SURVIVOR CEMAL CAN MESLEĞİ - NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacılarından Cemal Can İstanbul'da reklam tasarımı ve iletişim bölümü eğitimi sırasında eğitimini durdurdu ve DJ'lik eğitimi almaya başladı. Cemal Can, şu anda DJ'lik yapıyor.