Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor, reyting sıralamalarında en üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Yarışmada heyecan sürerken, yarışmanın iddialı isimlerinden Cemal Can Canseven'in de hayatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, yaşı kaç? Cemal Can Canseven'le ilgili tüm detaylar, haberimizde...

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR

Cemal Can Canseven üniversite hayatını İstanbul'un Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı. Modellik yapmaya karar veren Cemal Can Canseven, bir dönem DJ'lik eğitimi aldı. Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yakın arkadaşlarından olan Cemal Can Canseven, yarışmada şampiyonluğu hedefliyor.

CEMAL CAN CANSEVEN NERELİ

Cemal Can Canseven İzmir'de doğmuştur. Canseven'in annesinin Rizeli olduğu, babasının ise Selanik göçmeni olduğu dile getiriliyor.

CEMAL CAN CANSEVEN BOYU

Cemal Can Canseven'in boyunun 1,82 olduğu kaydediliyor.

CEMAL CAN CANSEVEN KİLOSU

Cemal Can Canseven 82 kilodur. Bir dönem 120 kiloya kadar çıkan Cemal Can Canseven, daha sonra 40 kilo birden vermeyi başarmıştır.

CEMAL CAN CANSEVEN YAŞI

Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven'in 24 yaşında olduğu ifade edilmektedir.

CEMAL CAN CANSEVEN BURCU

Cemal Can Canseven, ikizler burcudur. İkizler burcu, hareketli karakterleriyle ortam içinde hep dikkat çeken kişiler olmuşlardır. İkizler babaları, çocuklarıyla en iyi anlaşan burçlar grubunda yer alır.