TV8’de yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yer alan Cemal Can Canseven, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Cemal Can ne iş yapıyor, boyu kaç, elendi mi? Sorularına yanıt aranıyor. İzmirli Cemal Can Canseven’e dair detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Cemal Can Canseven 1996 İzmir doğumludur. Cemal Can 24 yaşındadır. Kendisinden 9 yaş büyük bir ablası olan Cemal Can, liseye kadar olan eğitim hayatını İzmir’de tamamladı. Ardından İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nde eğitim görmeye devam eden Cemal Can Canseven, bir süre sonra okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Akademi’de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

SURVİVOR CEMAL CAN NERELİ? NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Cemal Can Canseven İzmirlidir. Cemal Can’ın annesi Rizeli, babası Selanik göçmenidir. İzmir’de doğan Cemal Can Canseven DJ’lik yapıyor. Sosyal medyayı da etkin kullanan Cem Can Canseven, ünlü isim Danla Bilic’in de yakın arkadaşıdır.

SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, MESLEĞİ NE?

SURVİVOR CEMAL CAN’IN BOYU KAÇ? CEMAL CAN ELENDİ Mİ?

Survivor yarışmacısı Cemal Can’ın boyu 1,86 cm, kilosu ise 80’dir. Cemal Can Canseven Survivor’dan henüz elenmedi. Cemal Can’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği Survivor 2020’nin yeni bölümünde ortaya çıkacak.

SURVİVOR CEYHUN UZUN KİMDİR, MEMLEKETİ NERESİ, CEYHUN ELENDİ Mİ?