Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020 fırtına gibi başladı. Reytingleri altüst eden Survivor yarışmasında 2. haftaya girilirken izleyiciler, yeni sezon yarışmacılarının hayatlarını da araştırmaya devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Ceyhun Uzun'un kim olduğu da merak ediliyor. Yarışmaya katılmadan önce birçok ülkede atletizm alanında dereceleri bulunan Ceyhun Uzun'un yaşı, kilosu, nereli olduğu, boyu ve buna benzer konular araştırılıyor. Survivor 2020 yarışmacısı Ceyhun Uzun'la ilgili ayrıntılar, haberimizde...

SURVIVOR 2020 CEYHUN UZUN KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, kariyerinde birçok kez dünya rekoruna imza attı. Atletizm alanında İngiltere, Yunanistan, Almanya, Kıbrıs ve Avustralya'da derecelere sahip olan Ceyhun Uzun, iki kez de bisiklet turuna imza attı. Londra'dan Paris'e ve Londra'dan Brugge'e bisikletle yolculuk eden Ceyhun Uzun, İngiltere'nin en tanınan isimlerinden biri haline geldi.

Survivor Ceyhun Uzun kim? Kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, elendi mi

SURVIVOR CEYHUN UZUN BOYU

Survivor 2020 yarışmacısı Ceyhun Uzun'un boyunun 1,80 olduğu ifade ediliyor.

SURVIVOR 2020 CEYHUN UZUN NERELİ?

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, İngiltere'de doğdu. Aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olan Ceyhun Uzun'un İngiltere pasaportu olduğu da belirtiliyor.

Survivor Ceyhun Uzun kim? Kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, elendi mi

SURVIVOR CEYHUN UZUN KİLO

Survivor yarışmacısı Ceyhun Uzun'un 75 kilo olduğu kaydediliyor.

SURVIVOR CEYHUN UZUN KIZI

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, kısa bir süre önce kızını kaybetti. 2016 yılında Ceyhun Uzun'un kızı Tanyel, kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. Ceyhun Uzun ve eşi, bu ölümün ardından İngiltere'de bir vakıf kurarak kanser hastası çocukların tedavisi için harekete geçti. Vakıf, şimdilerde KKTC'de de faaliyet gösteriyor.

Survivor Ceyhun Uzun kim? Kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, elendi mi

SURVIVOR CEYHUN UZUN YAŞI

Survivor 2020 yarışmacılarından Ceyhun Uzun'un yaşı bilinmiyor.

SURVIVOR CEYHUN UZUN ELENDİ Mİ?

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun elenmedi, yarışmaya devam ediyor.