Uzun süredir beklenen Survivor yarışması için beklenen gün geldi çattı. Survivor 2020'nin ilk bölümü, bu akşam ekranlara gelecek. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, yeni sezon yarışmacıları merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alan Ceyhun Uzun'un kim olduğu, mesleği, nereli olduğu, kilosu, yaşı ve boyu merak konusu haline geldi. Ceyhun Uzun'un hayatıyla ilgili detaylar, haberimizde...

SURVIVOR CEYHUN UZUN KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, dünyanın birçok yerinde elde ettiği sportif başarılarla tanınıyor. Dünya rekorları bulunan Ceyhun Uzun, daha önce İngiltere'de birçok kez dünya rekoru kırdı. Ceyhun Uzun, bunun yanı sıra Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs ve Sydney'de derecelere imza attı. Türkiye'de de yarışan Ceyhun Uzun, iki kez bisiklet turuna çıktı. Bisikletle Londra'dan Paris'e 24 saatte, Londra'dan Brugge'e 22 saatte ulaşan Ceyhun Uzun, son koşusunu Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçirdi.

Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Yaşı, boyu, nereli, kilosu

SURVIVOR CEYHUN UZUN BOYU

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, 1,80 boyundadır.

SURVIVOR CEYHUN UZUN NERELİ?

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, İngiltere'de dünyaya gelmiştir. Ceyhun Uzun, aslen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşıdır.

Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Yaşı, boyu, nereli, kilosu

SURVIVOR CEYHUN UZUN KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, 75 kilodur.

SURVIVOR CEYHUN UZUN KIZI

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun, kızı Tanyel'i 2016 yılında kanserden kaybetti. Ceyhun Uzun ve eşi, Londra'da vakıf kurdu ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine yardım etmeye başladı. İkili, bu konudaki yardımlarını sürdürüyor.

Survivor Ceyhun Uzun kimdir? Yaşı, boyu, nereli, kilosu

SURVIVOR CEYHUN UZUN YAŞI

Survivor yarışmacılarından Ceyhun Uzun'un yaşı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.