Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacılarından olan Uğurtan Dora’nın yaşamına dair ayrıntılar araştırılmaya devam ediyor. Survivor Dora kaç yaşında, kimdir 2021, nereli, burcu ne, boyu kaç, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. Survivor 2021 performans tablosuna göre yüzde 34’lük başarı oranı ile son sırada olan Dora, şu ana kadar 139 oyun oynadı. Bu oyunlardan 48’ini kazanan Dora, 91’ini ise kaybetti. Birebir mücadelelerde de kendisinden beklenilen performansı gösteremeyen Dora, 33 mücadeleyi kazanırken 61 mücadeleden ise yenik olarak ayrıldı.

Puan tablosunda en kötü istatistiğe sahip yarışmacı olan Dora, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla da dikkat çekmeyi sürdürüyor. İyi bir eğitim hayatının içinde yetişen ve birçok farklı spor dalı ile de yakından ilgilenen Dora, bir dönem lisanslı olarak basketbol da oynadı. Daha sonra tercümanlık da yapan Dora, ünlü bir firmada yöneticilik görevini de üstlenmiştir. Aynı zamanda onlarca reklam filminde oynayan ve sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Uğurtan Dora’nın hayatına dair detaylar haberimizde yanıt buluyor.

Uğurtan Dora

Survivor Dora kimdir 2021?

Survivor 2021 yarışmacısı Uğurtan Dora 7 Kasım 1984 İstanbul Şişli doğumludur. 2000 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni bitirmiştir. Daha sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. Sutopu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness sporları ile ilgilenen Dora, ENKA, TOFAŞ ve Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol oynadı. Uğurtan Dora ayrıca Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (IMMİB) ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık görevini de üstlendi.

Survivor Dora nereli?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Uğurtan Dora İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Dora, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Survivor Yiğit Poyraz

Survivor Dora kaç yaşında?

1984 doğumlu olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacısı Uğurtan Dora 37 yaşındadır. Dünyaca ünlü bir marka olan Yves Rocher’da 2013 ve 2018 yılları arasında yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora, 2000 yılından günümüze ise onlarca reklamda oynamıştır.

Survivor Dora boyu kaç?

Survivor 2021’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Uğurtan Dora’nın boyu 1.80 cm’dir. Dora, yarışmaya başladığında 87 kilodaydı.

Uğurtan Dora

Survivor Dora burcu ne?

7 Kasım doğumlu olan Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora’nın burcu Akreptir. Yarışmanın 2021 sezonunda iyi bir performans sergileyemeyen Uğurtan Dora’nın sevgilisi Cevhere Konar’dır.

Survivor Dora ne iş yapıyor?

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora oyunculuk işi yapıyor. Lisanslı olarak basketbol oynayan, tercümanlık ve daha sonra büyük bir firmada yöneticilik yapan Uğurtan Dora, 2000 yılından bu yana 50’den fazla reklamda rol aldı.

Aleyna Çalışkan