Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Elif Yıldırım Gören parkurlardaki hızı ile alkış toplamaya devam ediyor. Elif Yıldırım Gören’in hayatı ve biyografisi ile kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, ne iş yaptığı, yaş ve boy bilgisi ile yaşamına dair detayları merak ediliyor. Survivor Elif Gören kim, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, burcu ne? Survivor Elif’in mesleği ne, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Yarışmanın hızlı ismi olan milli atletizm sporcusu Elif Yıldırım Gören, genel performans tablosunda yedinci sırada yer alıyor ve birebir mücadelelerde şimdiye kadar 74 galibiyete karşı 53 mağlubiyet skoru ile yarışı sürdürüyor. Tabloda düşüşe geçen Elif Yıldırım Gören’in merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ELİF KİM? HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören 1990 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde doğdu. Çocukluk yaşlarından itibaren atletizm sporu yapan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışlarında uzmanlaştı ve milli takım kadrosuna girdi. 2012 Yaz Olimpiyatları’na katılan en genç milli atletizm takımı üyesi oldu. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli dereceleri, rekorları ve madalyaları olan Elif Yıldırım Gören Survivor 2020 yarışmasına katıldı.

Survivor Aycan kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan nereli, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç kaç kilo?

SURVİVOR ELİF KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Survivor yarışmacısı Elif 30 yaşındadır. Milli sporcumuz ve atlet Elif Yıldırım Gören’i alanında uzman isimler olan Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro çalıştırdı.

SURVİVOR ELİF NERELİ?

Survivor yarışmacısı Elif Gören Bursa İzniklidir. Elif Gören’in evlendikten sonra İstanbul’a taşındığı ve yaşamını İstanbul’da sürdürdüğü biliniyor.

SURVİVOR ELİF’İN BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Elif’in boyu 170 cm’dir. Survivor’a 59 kilo katılan Elif Yıldırım Gören 9 kilo verdi ve 50 kiloya düştü.

Survivor Mert kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi, bekar mı, burcu ne, hangi dizilerde oynamıştır?

SURVİVOR ELİF’İN BURCU NE?

Survivor’da yarışa devam eden Elif’in burcu Kovadır. ENKA Spor Kulübü üyesi ve sporcusu olan Elif Yıldırım Gören evlidir.

SURVİVOR ELİF NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’nin hızlı yarışmacısı Elif Gören atletizm sporu işi yapıyor. Survivor Elif’in mesleği atletizm sporcusudur.

Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, yaş, tiki mi var? Survivor Ardahan evli mi, burcu ne?