Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören, Survivor 2020’nin performansı en yüksek kadın yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor Performans Tablosunda her zaman üst sıralarda yer alan, katıldığı yarışların çoğunu kazanan Elif Yıldırım Gören’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Elif kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Elif Gören’in boyu kaç? Elif Yıldırım Gören evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt bulundu. Ünlüler Takımı’nın en dikkat çeken ve hızlı isimlerinden olan milli sporcumuz Elif Yıldırım Gören’e dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ELİF KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Elif Yıldırım Gören 1990 yılında Bursa İznik’te doğdu. Atletizm alanında kendisini geliştiren ve milli sporcularımız arasında yer alan Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’na katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olarak tarihe geçti. 400 metre engelli koşu yarışlarına katılan milli koşucumuz Elif Yıldırım Gören ENKA Spor Kulübü üyesi.

Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

SURVİVOR ELİF NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Gören İznik Bursalı. Elif Gören 30 yaşında. 400 metre koşuların uzman ismi Elif Gören’i, bu yarışta uzmanlaşan Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro çalıştırdı.

Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli, boyu kaç, evli mi?

SURVİVOR ELİF GÖREN’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Elif Gören’in boyu 1.70 cm’dir. Survivor 2020’ye ilk katıldığında 59 kiloda olan Elif Yıldırım Gören’in bu süre zarfında 9 kilo verdiği ve 50 kiloya düştüğü biliniyor.

Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, Aşkım Burçe Tunay nereli?

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Elif Yıldırım Gören evlidir. Elif Yıldırım Gören’in eşi Yalım Gören. Yalım Gören, ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisi olarak çalışıyor.

Elif Yıldırım Gören