TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020 hız kesmeden sürüyor. Her akşam yeni bölümü ile ekranda olan yarışmada Ünlüler Takımı’nda yer alan Elif Yıldırım Gören’in hayatı, aslen nereli olduğu, yaşı, evli olup olmadığı ve mesleği merak ediliyor. Survivor Elif Gören kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Elif’in boyu kaç cm, evli mi, eşi kim? Survivor Elif Yıldırım Gören ne iş yapıyor, mesleği nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Haftalık Survivor performans tablosunda sekizinci sırada yer alan Elif Gören’in yaşamına dair detayların soruları haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR ELİF GÖREN KİMDİR?

Survivor Elif Gören 1990 Bursa doğumlu. Atletizm sporcusu olan ve milli forma ile uluslararası yarışmalara katılan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli koşucularımız arasında yer alıyor.

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF GÖREN NERELİ?

Survivor Elif Gören Bursa İznikli. 2012 Yaz Olimpiyatlarına da katılan Elif Yıldırım Gören, olimpiyatlarda yer alan en genç milli atletizm takımı üyesi olarak biliniyor.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu ne?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF GÖREN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Elif Gören 30 yaşında. Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan Elif Yıldırım Gören, takımının ve hatta yarışmanın en hızlı ve performansı en yüksek yarışmacılarından biri olarak alkış topluyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF GÖREN’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor Elif Gören’in boyu 170 cm’dir. ENKA Spor Kulübü üyesi olan Elif Yıldırım Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro gibi alanında uzman isimlerden atletizm eğitimleri aldı.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?

Elif Yıldırım Gören

SURVİVOR ELİF GÖREN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Survivor Elif Gören evlidir ve eşinin adı Yalım Gören. ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisi olan Yalım Gören, eşi Elif Yıldırım Gören ile birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Elif Yıldırım Gören

ELİF YILDIRIM GÖREN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de yarışan Elif Yıldırım Gören milli atlettir. Türkiye Milli Takımı’nda yer alan ve aynı zamanda ENKA Spor Kulübü sporcusu olan Elif Yıldırım Gören’ın burcu Kova ve 50 kilodur.

Elif Yıldırım Gören