Survivor yarışması, bu akşam yayınlanacak yeni bölümle devam edecek. Reyting sıralamasında üst basamaklarda yer alan ve Türkiye'nin en sevilen yarışmaları arasında yer alan Survivor'da, bu akşam yine iki takım birbirine üstünlük sağlamak için mücadele edecek. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, Survivor Elif'le ilgili birçok konu araştırılmaya devam ediyor. Survivor izleyicileri, Elif'in mesleğini, hangi spor dalıyla ilgilendiğini, oynadığı dizileri ve Recep İvedik'te oynayıp oynamadığını araştırıyor. Survivor Elif'le ilgili detaylar, haberimizde...

SURVIVOR ELİF MESLEĞİ - NE İŞ YAPIYOR

Survivor yarışmacılarından Elif, küçük yaşlardan bu yana atletizmle ilgileniyor. Elif Yıldırım Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılıyor.

SURVIVOR ELİF NE SPORU YAPIYOR

Survivor yarışmacılarından Elif, 400 metre engelli koşuları yapıyor. Survivor Elif, 2012 yılında gerçekleştirilen yaz olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden en genç milli takım üyesi olmuştu.

Survivor yarışmacılarının haftalık maaşı belli oldu! Zirvede Ersin Korkut var...

SURVIVOR ELİF RECEP İVEDİK'TE OYNADI MI

Survivor Elif'in Recep İvedik'te oynayıp oynamadığı da merak ediliyor. Survivor Elif, Recep İvedik'te oynamadı. Survivor yarışmacılarından Gamze Aksu, daha önce Recep İvedik serisinde rol almıştı.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVIVOR ELİF OYNADIĞI DİZİLER

Survivor yarışmacılarından Elif'in herhangi bir oyunculuk deneyimi bulunmuyor.

Survivor hangi adada, nerede çekiliyor? Sıcaklık ortalama kaç derece?