Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 2021 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Emin Günenç’in hayatına dair detaylar merak ediliyor. Survivor Emin Günenç kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Sorularının cevapları araştırılıyor. Survivor’ın kendisi çok büyük bir dönüm noktası ve büyük bir basamak olduğunu söyleyen yarışmacı, hayallerine yürüyerek değil koşarak gitmek istediğini kaydetti. Bu sebepten Survivor’da başarılı olup döndükten sonra çok güzel bir geleceğin kendisini beklediğini kaydeden Günenç, Survivor 2021’de başarılı olacağına adı gibi emin olduğunu, kendisini finale karakterinin götüreceğini söyledi. Türk halkının kendisini seveceğinden emin olduğunu söyleyen yarışmacısı, 2019 yılında da finale kaldığını ve yedeklerde olduğunu, o sene gitmenin kısmet olmadığını, bu yıl 2019’a göre daha hazır ve daha güçlü olduğunu söyledi. Bu yıl Survivor’a çok emek verdiğini söyleyen Günenç, çok çalıştığını ve başaracağını sözlerine ekledi.

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç 23 Temmuz 1994 İstanbul doğumludur. 8 yaşında futbola başlayan ve 18 yaşına kadar futbol oynayan Günenç, sakatlık yaşayınca futbolu bırakmak zorunda kaldı. Marmara Üniversitesi Makine Ressamlığı Bölümü mezunu olan ve okulunun bitmesinin ardından oyunculuk eğitimleri alan Günenç, en son Bir Annenin Günahı adlı dizide oynadı. 6 yıldır fitness ve 1 yıldır crossfit sporları ile yakından ilgilenen Günenç, Survivor 2021’de Gönüllüler Takımı’nda yarışıyor.

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ NERELİ?

Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç Tekirdağ Şarköylüdür. İstanbul’da doğup büyüyen Günenç, yaşamını da İstanbul’da sürdürmektedir.

Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, mesleği

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Emin Günenç 27 yaşındadır. Emin Günenç Aslan burcudur.

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • Ezra dizisi (2015)
  • Bir Annenin Günahı dizisi (2020)