TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile izleyicinin karşısına çıkan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında mücadele sürüyor. Ünlüler Takımı’nda yarışan ünlü oyuncu Ersin Korkut’un hayatını ve hakkındaki detayları merak edenler, Survivor Ersin’in boyu kaç cm? Survivor Ersin evli mi? Ersin Korkut Survivor’dan elendi mi? Sorularına yanıt arıyor. Güler yüzü ve takımını motive edici konuşmaları ile dikkat çeken, yarışmadan ilk elenenlerden biri olacağı öngörülen ancak tüm öngörüleri yıkarak ilerleyen Ersin Korkut hakkındaki sorular haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR ERSİN’İN BOYU KAÇ CM?

1997 Hakkari doğumlu olan Survivor yarışmacısı Ersin Korkut 1.69 cm boyundadır. Akrep burcu olan Ersin Korkut’un kilosu ise 55. Yarışmaya 65 kilo başlayan Ersin Korkut, bu güne kadar 10 kilo verdi. Yılmaz Erdoğan’ın kuzeni olan Ersin Korkut, Bana Bir Şeyhler oluyor adlı tiyatro oyunu ile oyunculuğa başladı.

SURVİVOR ERSİN EVLİ Mİ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Ersin Korkut evli değil. BKM Tiyatrosunda çalışan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programda uzun süre sahne alarak ünlenen Ersin Korkut, bir çok reklam filminde ve sinema filminde de oynadı.

SURVİVOR ERSİN KORKUT ELENDİ Mİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Ersin Korkut henüz elenmedi. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut’un kendisini şaşırttığını, bu kadar ilerleyeceğini düşünmediğini söylemişti. Ersin Korkut Survivor’a devam ediyor.