Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan ünlü oyuncu Ersin Korkut, ilk haftalarda elenmesi beklenirken büyük bir başarı ortaya koydu ve şampiyonluk yolunda önemli bir ivme kaydederek yoluna devam etti. Atışlardaki başarısı ve hızı ile dikkat çeken Ersin Korkut’un yaşı, aslen nereli olduğu, memleketi, kim olduğu ve elenip elenmediği merak ediliyor. Survivor Ersin kaç yaşında? Survivor Ersin nereli? Survivor Ersin Korkut kimdir? Survivor Ersin elendi mi? Sorularına yanıt bulundu. Survivor’ın haftalık performans tablosunda dördüncü sırada olan ve birebir oyunlarda 15 oyun kazanan, 11 oyun kaybeden Ersin Korkut’un biyografisi ve yaşamına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR ERSİN KORKUT KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Ersin Korkut 8 Kasım 1977 tarihinde Hakkari’de dünyaya geldi. Hakkari’de büyüyen ve bir süre taksi şoförlüğü de yapan Ersin Korkut, İstanbul’a çalışmaya gitti ve bir pizzacıda işe başladı. Bir süre sonra kuzeni olan Yılmaz Erdoğan’dan BKM’de çalışması için teklif aldı ve sahne arkasında görev yaptı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyunu ile sahnelere adım atan ve diziler, filmler, tiyatro oyunları ve reklam projelerinde yer alan Ersin Korkut, “Doktor Bu Ne” repliği ile meşhur oldu.

Survivor Aycan kim, kaç yaşında, boyu kaç, aslen nereli, kaç kilo? Survivor Aycan Yanaç ne iş yapıyor?

Ersin Korkut

SURVİVOR ERSİN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Ersin Korkut Hakkarilidir. Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşamını sürdüren Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki tiplemeleri ile büyük beğeni toplamıştı.

SURVİVOR ERSİN KAÇ YAŞINDA?

1977 doğumlu olan Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Ersin Korkut 43 yaşındadır. 169 cm boyunda ve 55 kilo olan Ersin Korkut, Survivor 2020’de herkesi şaşkına çeviren performansı ile alkış toplamaya devam ediyor.

Survivor Mert kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, Mert Öcal’ın boyu kaç, dizileri, ne iş yapar, Mert Öcal kimdir, mesleği ne?

Ersin Korkut

SURVİVOR ERSİN KORKUT ELENDİ Mİ?

Survivor’da yarışan Ersin Korkut henüz elenmedi. Başarılı bir grafik çizen ve istatistikleri çok iyi olan Ersin Korkut’un elenip elenmediği yeni konseyde belli olacak.

Survivor Evrim kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, evli mi? Survivor Evrim Keklik ne iş yapıyor, nerede çalışıyor?