Survivor yarışmasında bu sezon ünlüler takımında Yılmaz Erdoğan'ın kuzeni Ersin Korkut da yer alıyor. BKM'de ünlenen ve milyonlarca kişi tarafından tanınır hale gelen Ersin Korkut, Survivor 2020 yarışmasında mücadele ediyor. Yarışmada Ersin Korkut'u gören izleyiciler, Ersin Korkut'un hayatını, nereli olduğunu, yaşını, boyunu, kilosunu ve evli olup olmadığını merak ediyor. Ersin Korkut'la ilgili tüm detaylar, haberimizde...

SURVİVOR ERSİN HAYATI

Survivor yarışmacılarından Ersin Korkut, İstanbul'da pizzacılık yaptığı sırada kuzeni Yılmaz Erdoğan haberini aldı. Bir süre sonra Yılmaz Erdoğan sayesinde BKM'de çalışmaya başlayan Ersin Korkut, kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir rol için Yılmaz Erdoğan'la görüştü. Yılmaz Erdoğan'ın onay vermesi üzerine BKM kariyerine başlayan Ersin Korkut, milyonlarca kişi tarafından tanınır hale geldi.

SURVİVOR ERSİN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Ersin Korkut'un aslen Hakkarili olduğu kaydediliyor.

SURVİVOR ERSİN BOYU

Survivor Ersin 1,69 boyundadır.

SURVİVOR ERSİN KİLOSU

Survivor yarışmacısı Ersin Korkut'un 54 kilo olduğu ifade ediliyor.

SURVİVOR ERSİN YAŞI

Survivor yarışmacılarından Ersin Korkut 43 yaşındadır, 1977 yılında doğmuştur.

SURVİVOR ERSİN EŞİ

Survivor yarışmacılarından Ersin Korkut'un bir dönem evlendiği iddia edilmiş ancak bunun daha sonra doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. Ersin Korkut'un sevgilisinin de olmadığı biliniyor.