Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması Ünlüler Takımı’nda yer alan oyuncu ve komedyen Ersin Korkut’un hayatı merak ediliyor. Survivor Ersin Korkut kimdir, nereli? Survivor Ersin kaç yaşında, evli mi? Ersin Korkut elendi mi? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, esprileri ve performansı ile alkış toplayan Ersin Korkut’un yaşamına dair ayrıntıları öğrenmek istiyor. Ünlü isim Yılmaz Erdoğan ile akraba olan Ersin Korkut hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR ERSİN KORKUT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Ersin Korkut 8 Kasım 1977 doğumludur. Ersin Korkut 43 yaşında. Hakkari’de bir süre taksi şoförlüğü yapan, ardından İstanbul’a gelen ve bir pizzacıda çalışan Ersin Korkut, daha sonra kuzeni Yılmaz Erdoğan’ın kurduğu BKM’de çalışmaya başlamış ve kariyerini oyunculuk alanında geliştirerek tiyatrolarda sahneye çıkmaya başlamıştır. Sinema filmleri ve tiyatro oyunlarında rol alan Ersin Korkut, reklam filmlerinde de oynamıştır.

SURVİVOR ERSİN KORKUT NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Ersin Korkut aslen Hakkarilidir. Hakkari’de doğan ünlü oyuncunun boyu ise 1.69 cm’dir. Akrep burcu ve 54 kilo olan Ersin Korkut’un Survivor yarışmasında epey kilo verdiği biliniyor.

SURVİVOR ERSİN KORKUT EVLİ Mİ? YARIŞMADAN ELENDİ Mİ?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı kadrosunda yarışan Ersin Korkut evli değil. Survivor’da iyi bir performans sergileyen Ersin Korkut’un diskalifiye edildiğine dair iddialar dolaşıyor ancak Survivor Ersin henüz elenmedi.