Survivor’da heyecan sürüyor. Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Survivor’da yine birbirinden zorlu mücadeleler gerçekleşecek. TV8’de yayınlanacak olan program, saat 20.00’de başlayacak. Programın başlamasına kısa bir süre kala, Survivor yarışmacılarıyla ilgili birçok konu da araştırılmaya devam ediyor. Survivor yarışmacısı Evrim’in aslen nereli olduğu, boyu, kilosu, yaşı ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor yarışmacısı Evrim’le ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

SURVIVOR EVRİM ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Evrim İstanbul’da doğdu. Babası Hayrettin Keklik aslen Çankırılıdır. Evrim Keklik’in babası Hayrettin Keklik’in Çankırı Bayramören Karakuzu Köyü’nde muhtarlık yaptığı ifade ediliyor.

SURVIVOR EVRİM BOYU

Survivor yarışmacısı Evrim, 1,75 boyundadır.

SURVIVOR EVRİM KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Evrim, yarışmaya katıldıktan sonra 11 kilo verdi. Yarışmaya 74 kilo olarak başlayan Evrim, şu anda 63 kilo.

SURVIVOR EVRİM YAŞI

Survivor yarışmacılarından Evrim 1991 yılında doğdu ve 29 yaşındadır.

Survivor Evrim aslen nereli? Boyu, kilosu, yaşı, ne iş yapıyor (mesleği), burcu

SURVIVOR EVRİM NE İŞ YAPIYOR (MESLEĞİ)

Survivor yarışmacısı Evrim, kariyerinin büyük çoğunluğunu voleybol sporcusu olarak geçirdi. Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray’a transfer olan, oradan da Konya Ereğli Belediyesi’ne giden Evrim, yaşadığı sakatlık sonrası voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Yüzme antrenörlüğü eğitimi alan Evrim Keklik, şimdilerde bir spor kulübünde yüzme eğitimi veriyor.

SURVIVOR EVRİM BURCU

Survivor yarışmacılarından Evrim’le ilgili en çok merak edilen konular arasında, burcu yer alıyor. Survivor yarışmacısı Evrim’in doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmediği için burcuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.