Survivor 2020’de yarışan Evrim Keklik, yarışmanın en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinden oldu. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündemden düşmeyen Evrim Keklik, şimdi de Masterchef 2020’ye konuk oldu. Masterchef’te hünerlerini sergileyen Evrim Keklik’in yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Evrim Keklik kimdir, nereli? Survivor Evrim Keklik kaç yaşında, boyu kaç? Evrim Keklik burcu ne, magazin programı hangi kanalda? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Survivor 2020’yi yüzde 51’lik bir başarı ortalaması ile tamamlayan Evrim Keklik, 442 oyun oynadı ve bu oyunlardan 226 oyunu kazanıp, 216 oyunu kaybetti. Birebir mücadelelerde de ortalama bir performans sergileyen Evrim Keklik, 124 oyun kazanıp 123 oyun kaybederek yarışmayı tamamladı. Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Evrim Keklik’in hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, yaş ve boy bilgisi ile Evrim Keklik ne iş yapıyor, mesleği ne? Soruları yanıt buldu.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Evrim Keklik 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Bir kız kardeşi olan Evrim Keklik ilkokul yıllarından Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybol oynamaya başladı ve 10 yıl boyunca devam etti. Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray voleybol takımına transfer olan ve 1 yıl sonra Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında oynamaya başlayan Evrim Keklik, omzunda oluşan sakatlık nedeniyle voleybola ara vermek zorunda kaldı. Ankara Gazi Üniversitesi Besyo Bölümü’nde eğitim gören ve üniversite yıllarında 4 yıl yüzme sporu yapan Evrim Keklik, 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldu. Daha sonra sualtı hokeyine başlayan Evrim Keklik, 2 yıldır bu sporla ilgilenen ve aynı zamanda yüzme antrenörlüğü de yapan Evrim Keklik, Survivor 2020’ye katıldı ve yarışmanın en popüler isimlerinden biri oldu.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

SURVİVOR EVRİM KEKLİK NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik aslen Çankırılıdır. İstanbul’da doğup büyüyen ve ailesi ile birlikte İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaşayan Evrim Keklik’in babası Hayrettin Keklik, Çankırı’nın Bayramören ilçesine bağlı Karakuzu Köyü’nde muhtarlık yapmıştır. Evrim Keklik’in anne tarafının ise Ankaralı olduğu biliniyor.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik 29 yaşındadır.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK BOYU KAÇ?

Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Evrim Keklik’in boyu 1.75 cm’dir.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR EVRİM KEKLİK BURCU NE?

13 Nisan doğumlu olan Survivor yarışmacısı Evrim Keklik’in burcu Koçtur. Galatasaray taraftarı olan Evrim Keklik yarışmaya katıldığında 74 kiloydu ve 63 kiloya kadar düşmüştü.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK MAGAZİN PROGRAMI HANGİ KANALDA?

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik’in magazin programı Uçankuş TV kanalındadır. Uçankuş TV’de yayınlanan Hayatın İçinden adlı magazin programında sunuculuk yapmaya başlayan Evrim Keklik, geçtiğimiz yıllarda da ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı programa katılmış ve 30 bin TL ödül kazanmıştı.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim