Survivor Gönüllüler Takımı’nın hırçın yarışmacısı Evrim Keklik’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Takım arkadaşları ile girdiği diyaloglarla gündeme gelen Evrim Keklik’in kim, nereli ve kaç yaşında olduğu ile memleketi, boyu, mesleği ve kilosu merak ediliyor. Survivor Evrim kimdir, aslen nereli, yaş ve boyu kaç? Survivor Evrim ne iş yapıyor, kaç kilo? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor puan sıralamasında altıncı sıraya gerileyen ve birebir yarışlarda 81 oyun kazanıp 74 oyun kaybeden Evrim Keklik’in merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR? HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Survivor 2020’de yarışan Evrim Keklik 1991 İstanbul doğumludur. İlkokul 2. Sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başladı ve 10 yıl oynadı. Daha sonra Galatasaray voleybol takımına ve 1 yıl aranın ardından da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transfer oldu. Yaşadığı talihsizlik neticesinde omzunda sakatlık oluştu ve tedavisi uzun sürdüğünden voleybola ara vermek durumunda kaldı. Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitim gördü ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldu. Survivor 2020’ye katılan Evrim Keklik, Gönüllüler Takımı’nda mücadele ediyor.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

SURVİVOR EVRİM ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim aslen Çankırılıdır. Bir tarafı da Ankaralı olan Evrim Keklik İstanbul’un Ataşehir ilçesinde ailesi ile birlikte yaşıyor ve 1 kız kardeşi var.

SURVİVOR EVRİM’İN YAŞ KAÇ?

1991 doğumlu olan Survivor Evrim’in yaşı 29’dur. Üniversite yıllarında 4 yıl yüzden ve 2017 yılında İstanbul’a dönen Evrim Keklik sualtı hokeyi de oynuyor.

SURVİVOR EVRİM’İN BOYU KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Evrim Keklik’in boyu 175 cm’dir. Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Evrim, Survivor’ın en hırçın ve tartışmaktan geri durmayan isimleri arasında yer alıyor.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

SURVİVOR EVRİM KAÇ KİLO?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yer alan Evrim 63 kilodur. Survivor’a 74 kilo katılan Evrim adada 9 kilo vererek 63 kiloya düşmüştür.

SURVİVOR EVRİM NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Evrim yüzme antrenörlüğü işi yapıyor. Bir spor kulübünde çalışan Evrim Keklik, yarışmanın iddialı şampiyonluk adayları arasında mücadeleye devam ediyor.

Survivor Barış’ın boyu, aslen nereli, kim? Survivor Barış’ın yaş ve mesleği ne? Barış Murat Yağcı’nın oynadığı diziler