Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Ezgi Hocaoğlu’nun hayatı merak ediliyor. Survivor haftalık performans tablosunda 14. Sırada yer alan ve puanı olmayan Ezgi Hocaoğlu, düşük performansı ile eleştirilerin odağında kalmaya devam ediyor. Ezgi Hocaoğlu’nun yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Ezgi kimdir, boyu kaç cm, ne iş yapıyor, mesleği nedir? Ezgi Hocaoğlu evli mi, eşi kim, çocuğu var mı? Sorularına yanıt arıyor. Survivor 2020 kadrosunda yer alan Ezgi Hocaoğlu’nun biyografi bilgileri ve hayatına dair bilinen notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR EZGİ KİMDİR?

Survivor'da yarışan Ezgi Hocaoğlu 22 Temmuz 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Milli Jimnastikçilerimiz arasında yer alan Ezgi Hocaoğlu 5 yaşı ile 16 yaşı arasında profesyonel olarak Artistik Jimnastik sporunun içinde oldu.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim

SURVİVOR EZGİ’NİN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Ezgi Hocaoğlu’nun boyu bilinmiyor. Survivor’a 55 kilo başlayan Ezgi’nin 2 kilo verdiği, 53 kiloda olduğu biliniyor.

SURVİVOR EZGİ NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NEDİR?

Türkiye Jimnastik Federasyonu’ndan Pilates eğitmenlik belgesi alan, daha sonra bir üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan ve sonraki yıl Medical Exercise Fitness Trainer belgesi de alan Ezgi Hocaoğlu jimnastik ve pilates antrenörlüğü işi yapıyor.

EZGİ HOCAOĞLU EVLİ Mİ, EŞİ KİM, ÇOCUĞU VAR MI?

Yengeç burcu olan Ezgi Hocaoğlu’nun evli ve 1 erkek çocuğu annesi olduğu biliniyor.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli